“Kanel brød en mas ”
Anmeldelse af Bageriet Ingeborg

Bageriet Ingeborg
Restaurantoplysninger
Anmeldt 9. juli 2018 fra mobile enheder

Fine kager, mange med en snert af kanel. Der er ikke altid hvad man forventer, men kan man lide/tåle kanel er det meget rart. 😀

Dato for besøg: december 2017
Tak, Nicolai T
Sprog

Anmeldt 15. september 2017

Rigtigt håndværks bagerbrød af høj kvalitet og meget stort udvalg. Vores gæster på Sindal Camping efterspørger morgenbrød fra Bageriet Ingeborg.

Dato for besøg: juli 2017
Tak, Ole W
Anmeldt 10. august 2017

Brød og kager friske og velsmagende.Der er en god atmosfære og personalet er venligt og høfligt. Det er en god oplevelse at komme i forretningen.

Dato for besøg: august 2017
    • Mad
Tak, 197Peter3
Anmeldt 21. februar 2017 fra mobile enheder

Som overskriften siger en fremragende bager, med noget rigtig lækkert brød, kager og hvad ellers de har. Betjeningen er også helt i top. Eneste minus er at prisen er lidt i den høje ende, men på den anden side så får man hvad men betaler for.
Kan klart anbefales

Dato for besøg: januar 2017
1  Tak, Bettina K
Anmeldt 5. oktober 2016

Jeg har camperet mange steder i Danmark ....men Bageriet Ingeborg i Sindal leverer det allerbedste brød....så hvis du enten er på ferie eller bare kommer forbi så giv dig selv og familien en lækker oplevelse.

Dato for besøg: september 2016
Tak, 123sparky9870

Rejsende, der kiggede på Bageriet Ingeborg, kiggede også på

Sindal, Hjørring

Har du været i Bageriet Ingeborg? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Gør krav på din registrering