“Intet slår Mammas i Sindal”

Mammas Pizza Og Kebab House
Restaurantoplysninger
Anmeldt 21. august 2022

Uden tvivl de bedste pizzaer i Hjørring/Sindal omegn, behøver sådan set ikke skrive mere.
Jeg kører gerne for at hente deres pizzaer!

Dato for besøg: september 2021
    • Mad
Tak, frodel865
Sprog
  • Flere sprog

Anmeldt 29. maj 2022 fra mobile enheder

Lækker udeservering på flot træ-terrasse. Salatkebabrullen var sprød, lækker og velkomponeret. Personalet var venligt og høfligt, serveringen var hurtig renlig og lige som det skulle være.

Dato for besøg: maj 2022
Tak, Monz-AAL
Anmeldt 5. juni 2019

Leverer god mad til tiden, hyggeligt sted og flink personale. Gotjent frade udendørs teresse, hvor man også bliver be

Dato for besøg: maj 2019
Tak, Dan K
Anmeldt 31. maj 2019 fra mobile enheder

Service er fin, dog betalte vi for meget og fandt først ud af det bagefter. Pizzaerne smagte dårligt

Dato for besøg: maj 2019
Tak, 1221Hej
Anmeldt 17. april 2019 fra mobile enheder

Hvem kender ikke pizzamandens “10 minutter” og så varer det alligevel mindst 20 minutter at få lavet sin pizza. Her passede det faktisk! Maden var færdig på de famøse 10 minutter!! Og den var god og smagfuld.

Dato for besøg: april 2019
Tak, Kimrejser

Rejsende, der kiggede på Mammas Pizza Og Kebab House, kiggede også på

Sindal, Hjørring

Har du været i Mammas Pizza Og Kebab House? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Gør krav på din registrering