Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (154)
Filtrer anmeldelser
154 resultater
Medlemsvurdering
121
27
5
0
1
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
121
27
5
0
1
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
3-8 af 154 anmeldelser
Anmeldt d. 16. april 2022 fra mobile enheder

Et rigtig dejligt sted. Dejlig lejlighed, hyggelig, pænt og rent.
Søde og serviceminded værter.
Dejlig morgenmad med nybagte boller.
Husets hjemmelavede pizzaer kan klart anbefales.
Ligger et godt sted i forhold til diverse udflugter.
De vores klare anbefaling.

Dato for ophold: april 2022
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, 959s_renm
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 14. marts 2022 fra mobile enheder

Vi var 2 i en deluxe lejlighed i 3 dage.
Stedet var rent og pænt. Omgivelserne var meget smukke og hele stemningen på stedet var meget afslappet og rart.

Der er dog ret lyst og radiatorerne larmer, hvilket generede nattesøvnen…

Dato for ophold: marts 2022
Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
Tak, 962leneh
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 10. marts 2022 fra mobile enheder

Vi var meget glad for I var fleksibel med checke ind. Venlig staff og god service i en fantastisk sted. Mange tak for en hyggeligt dag, vi vil besøge jer igen og vi anbefaler jer til vores venner!♥️

Dato for ophold: marts 2022
Rejsetype: Rejste som par
Tak, H3922YRstefaniap
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 23. november 2021

Dejlig stor værelse med rigtig god seng, godt badeværelse.
Rigtig fin morgenmad.
Værelse med fin udsigt til have og egen terrasse.
Rar og imødekommende personale.
Absolut ikke sidste gang vi benytter dette sted.

Dato for ophold: november 2021
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Service
Tak, ivansH4227QH
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 3. oktober 2021 fra mobile enheder

Fantastisk sted med meget imødekommende værter/personale.
Vi havde bestilt morgenmad, og det fortrød vi bestemt ikke.
Der var mikroovn, køleskab, kogekande brødrister, bestik, tallerkener, glas, krus, selvom det kun var et dobbeltværelse.
Vi havde 2 overnatninger og fik rene håndklæder undervejs.

Dato for ophold: september 2021
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, Anette C
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser