Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Fastlås den laveste pris fra disse websites
Hotels.com
Travelocity
Booking.com
Orbitz.com
Vis 13 tilbud
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (133)
Filtrer anmeldelser
133 resultater
Medlemsvurdering
103
24
5
0
1
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
103
24
5
0
1
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
3-8 af 133 anmeldelser
Anmeldt d. 21. april 2021

Super skønne omgivelser. Dejlig terrasse, gode grillmuligheder. Masser af små hyggekroge og så lækker morgenmad. Mums, vi kommer bestemt gerne her igen. Her finder man ro og fred, sover skønt i gode senge.

Dato for ophold: april 2021
    • Sted
    • Renlighed
    • Service
Tak, Aldine78
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 8. oktober 2020

Vi har lige overnattet 5 nætter på dette unique B&B. Det var helt over forventning i enhver henseende. Stedet var valgt som udgangspunkt for bil, cykel og vandreture i Søhøjlandet samt på øerne i og området omkring Horsens Fjord. Særligt havde vi set frem til at cykle på den nedlagte jernbane, Bryrupbanestien, mellem Horsens og Silkeborg, som blev en dejlig oplevelse. Efter et udsøgt morgenmåltid af gode råvarer, personligt anrettet og serveret i en hyggelig lille stue, begav vi os ud på opdagelse i det midtjyske landskab. Vi vendte tilbage om aftenen til det stille, rummellige værelse, hvor vi sov godt i den behagelige seng. En enkelt aften bestilte vi aftensmåltid på Provstegården. Smukt anrettet og yderst velsmagende. Et gennemført godt ophold, hvor vi også følte os trygge i forhold til respekt for corona. Kan varmt anbefales.

Værelsestip: Vores dobbeltværelse lå i stueetagen med udgang til egen terrasse.
Dato for ophold: oktober 2020
    • Værdi
    • Renlighed
    • Service
Tak, Mette N
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 24. september 2020

Dejlig stemning. Smukke omgivelser og fred og ro. Stort rent værelse.Morgenmaden serveret i "chambre separee". Muligheder for både afslapning og BBQ i den smukke store have, hvor der er flere forskellige siddearrangementer.

Dato for ophold: september 2020
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, loergaard
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 8. september 2020

Super sødt personale. Virkelig fin lejlighed med alle basale køkkenting. Gode hovedpuder og senge, dejlige håndklæder der rent faktisk tørrer kroppen omgivelserne var også fine, tæt på en fin kirkegård. Helt klart til at anbefale!

Dato for ophold: september 2020
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, cfabri678442
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 19. august 2020 fra mobile enheder

Dette er anden gang vi besøger stedet og igen er vi meget tilfredse. Vi bookede 2 lejligheder , som indeholder alt hvad man kan ønske sig
Er perfekt til både korte og lange ophold
Ligger smukt bag kirke og med flot have

Dato for ophold: august 2020
Rejsetype: Rejste med familie
2  Tak, 208steenn
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser