Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (5.036)
Filtrer anmeldelser
5.036 resultater
Medlemsvurdering
2.040
2.104
662
150
80
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
2.040
2.104
662
150
80
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
1-6 af 5.036 anmeldelser
Anmeldt d. 26. juli 2017 fra mobile enheder

Vi boede en dag på Cambridge hotel i Sydney. Vi boede 2 voksne og 2 teenagere på et familie værelse. Værelset var pænt og rent, med en lille altan. Beliggenheden er super god og man kan gå til operahuset. Personalet var meget venlige, og hjælpsomme. Den eneste skuffelse, vi have under opholdet var morgenmaden, den var ikke de 80$ værd.

Overnattede: juli 2017, rejste med familie
Tak, Kim H
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
StevenGargano, General Manager hos Cambridge Hotel Sydney, svarede på denne anmeldelseSvarede 1. august 2017
Google Oversæt

Dear Kim H,

Thank you for choosing to stay at the Cambridge Hotel Sydney, and taking your time to share your positive feedback with us. It’s always a pleasure to hear when a guest has enjoyed their stay.

I have passed on to the Restaurant Manager your comments in regards to the breakfast in the restaurant and I apologise for any inconvenience caused. I thank you for your feedback, without guest feedback we are unable to continually improve and develop our accommodation.

Our location is great as we are within walking distance to all that Sydney has to offer like the Sydney Opera House. We are also lucky enough to be located on the city-fringe in the vibrant and diverse suburb of Surry Hills and we are delighted that you enjoyed it.

It’s always pleasing to hear that our staff and service exceeds our guest’s expectations and we have passed on your feedback to our very friendly staff.

We do hope that we will be seeing you again when you are next visiting Sydney.

Warm Regards,

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 25. juni 2017

Pænt værelse med altan - har udsigt udover f.eks. bygningen "World Tower".
Der er en pool, som vi dog ikke har nået at bruge.
Der er selvejende restaurant tilknyttet til hotellet - morgenmaden er fin, men vil ikke anbefale at spise aftensmad der - det var en skuffende og dyr "fornøjelse". Vælg i stedet for et andet spisested. Hotellet ligger i gåafstand til Operahuset samt mange restauranter (der er nok ca. 20-25 min. gang - ellers er taxa jo en mulighed).

Værelsestip: Der var dog kun mulighed for tilslutning af 3 apparater - og vi er en familie på 4 med hver vores ipad, så den del er lidt træls ...
  • Overnattede: juni 2017, rejste med familie
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Service
Tak, Jeanette S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
StevenGargano, General Manager hos Cambridge Hotel Sydney, svarede på denne anmeldelseSvarede 28. juni 2017
Google Oversæt

Dear Jeanette S,

Thank you for choosing to stay at the Cambridge Hotel Sydney, and taking your time to share your feedback with us.

It is unfortunate that you found the in house restaurant disappointing and expensive, many of our guests have enjoyed their dining experience in Baccomatto Osteria. However, I am pleased to know that you enjoyed your breakfast, I will ensure that your comments are passed on to the restaurant manager.

Our location is great as we are within walking distance to all that Sydney has to offer like the Sydney Opera House. We are also lucky enough to be located on the city-fringe in the vibrant and diverse suburb of Surry Hills. It is great to see you enjoyed our accessible location.

We do hope that we will be seeing you again when you are next visiting Sydney.

Warm Regards,

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 28. januar 2017

Udmærket hotel i Sydney. Venlig personale i receptionen. Venlig personale til morgenmads buffet. Dårlig skiltning mellem Continental og varm morgenmad. Det må kunne laves bedre.
Ca. 45 min gang til Sydney Operahus.
Flotte store værelser.

  • Overnattede: januar 2017, rejste som par
    • Sted
    • Renlighed
    • Service
Tak, Kim S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
StevenGargano, General Manager hos Cambridge Hotel Sydney, svarede på denne anmeldelseSvarede 30. januar 2017
Google Oversæt

Hi Kim S,

Thank you for sharing your feedback with us! Without guest feedback we are unable to continuously develop and improve are accommodation and services. Please know your comments regarding the buffet breakfast have been passed onto the Food & Beverage Manager to ensure the different buffet choices are made clearer for all guests. We are pleased you received great service from the breakfast team along with all other staff you came across during your stay.

It is great to know you took advantage of a leisurely walk down to Sydney Opera House. The walk is beautiful passing through Hyde Park and down alongside the Botanical Gardens.

We hope we can welcome you back soon.

Kind Regards,

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 11. november 2016 fra mobile enheder

Venligt personale, som altid var hjælpsomme.
Værelset pænt og rent. Var ret glad for deres shampoo og balsam. Savnede kun et stik at oplade telefonen med uden at jeg havde behøvet at kravle rundt på gulvet.
Morgenmad var ok. Fik kold buffet så kan ikke udtale mig om det varme mad.
Centralt beliggende, jeg gik rundt i byen, men så flere busser i nærheden af hotellet.

Overnattede: november 2016, rejste alene
Tak, cambal77
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
StevenGargano, General Manager hos Cambridge Hotel Sydney, svarede på denne anmeldelseSvarede 15. november 2016
Google Oversæt

Hi cambal77,

Thank you for sharing your stay it’s great to read that you enjoyed the service from our friendly and always helpful staff and you also found your room neat, clean and you appreciated the in room amenities.

We do apologise that you had an issue with the plug for your phone charger and this has been relayed to our maintenance manager.

Our location seemed well suited for your stay and we are delighted that you enjoyed it.

We look forward to welcoming you back again very soon.

Warm regards

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 23. maj 2016 fra mobile enheder

Godt og velfungerende hotel med central placering.
Kan anbefale den lille lejlighed, som til en begrænset ekstra økonomi giver god plads og stor terrasse.
Hjælpsomt personale skaffede ekstra stole og babyseng uden gebyr.
Pænt og rent, kan varmt anbefales.

Overnattede: maj 2016, rejste med familie
Tak, MloeRanders
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
StevenGargano, General Manager hos Cambridge Hotel Sydney, svarede på denne anmeldelseSvarede 26. maj 2016
Google Oversæt

Hi MloeRanders,

Thank you for sharing your recent stay with us , it’s great to read that our staff were helpful and efficient during your stay, our location to public transport good and you found the hotel to be good value for money.

We look forward to welcoming you back again very soon.

Warm regards

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser