“Skønt sted, super mad”

Restaurant Båringskov gl. Badehotel
Prisklasse: 200 kr. - 799 kr.
Beskrivelse: Vi tilbyder en stor lækker fiskebuffet med sæsonens fisk. Dampede, røgede og varmrøgede fisk. Lækre skaldyr, supper og varme retter. Hertil diverse salater, dressinger og lækkert nybagt brød, der komplimenterer og fuldender retterne. På buffeten serveres også stege med tilbehør efter årstiden. Vi har den smukkeste havudsigt og dans hver lørdag. Book på vores hjemmeside.
Restaurantoplysninger
Anmeldt 12. maj 2024

Dejligt sted med lækker buffet. Smager SÅ godt. Det bedste sted er udenfor med udsigt over vandet. Det var fantastisk 🤩. Vi fik tilbudt ekstra gratis ret, meget god service. Venligt personale og en chef/ejer der går rundt blandt gæsterne. En oase i en travl hverdag at komme her. Anbefales absolut ❤️

Dato for besøg: maj 2024
Tak, Min M
Sprog

Anmeldt 29. marts 2024

Fantastisk sted! Super god mad. Hyggelig vært og dejligt personale.
Ubetalelig udsigt.
Ikke sidste gang vi besøger stedet.

Dato for besøg: marts 2024
1  Tak, hannahh822
Anmeldt 25. marts 2024

SÅ lækkert og flot flot buffet. Helt igennem en god oplevelse, smilende og nærværende personale. Dejligt med en personale betjent buffet, og på trods af fuldt hus hurtig afvikling. Kommer helt sikkert igen!

Dato for besøg: marts 2024
Tak, Morten R
Anmeldt 12. november 2023

Lækker buffet med stort udvalg. Dog var flere varme retter desværre kolde. Ufaglært personale til servicering. (Ungarbejdere) hvilket desværre mærkes!

Dato for besøg: november 2023
Tak, rikke d
Anmeldt 18. september 2023

Om man er til fisk og skaldyr er denne restaurant 4 gange bedre end nogen Michelin restaurant jeg har besøgt - wow en aften med max stemning, hygge samt mad der smager.... Værter der giver lige 10% ekstra, søde, tilspørger samt priser som er mere end fair med dette overflødighedshorn af lækker mad. Mine varmeste anbefalinger og glæder mig til næste besøg.

Dato for besøg: september 2023
1  Tak, Sec6000

Rejsende, der kiggede på Restaurant Båringskov gl. Badehotel, kiggede også på

Har du været i Restaurant Båringskov gl. Badehotel? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Gør krav på din registrering