“God oplevelse - lækker mad! ”

Restaurant Båringskov gl. Badehotel
Prisklasse: 200 kr. - 799 kr.
Beskrivelse: Vi tilbyder en stor lækker fiskebuffet med sæsonens fisk. Dampede, røgede og varmrøgede fisk. Lækre skaldyr, supper og varme retter. Hertil diverse salater, dressinger og lækkert nybagt brød, der komplimenterer og fuldender retterne. På buffeten serveres også stege med tilbehør efter årstiden. Vi har den smukkeste havudsigt og dans hver lørdag. Book på vores hjemmeside.
Restaurantoplysninger
Anmeldt 25. august 2023

God mad, god service, god udsigt!
Eneste minus er, at man kan risikere at stå lidt i kø til første tallerken. Maden er frisk, lækker og virkelig god til prisen. God service - personalet gik rundt og tilbød gratis ekstra retter. Fin udsigt og god akustik.

Tak, Stine P
Sprog

Anmeldt 14. august 2023

Virkelig lækker seafood. Udover de mange muligheder i buffeten kom tjenerne rundt og byder på appetizers såsom hummer.
Rigtig stort udvalg. Der er endda en oyster bar. :)
Og ingen skjulte ekstra regninger med tårnhøje priser på drikkevarer eller andet, som all-you-can-eat restauranter ellers godt kan finde på.
Indretningen er en smule anonym, og man sidder i meget åbne lokaler med halvdårlig akustik, men maden kan der ikke pilles ved.

Tak, JoakimD
Anmeldt 6. august 2023

Fantastisk sted. Virkelig lækker buffet, kan bestemt og varmt anbefales.
Høj standard og et stort udvalg.
Vi vil nok gå så langt som at sige, det er den bedste vi endnu har fået.

1  Tak, pedersen2016
Anmeldt 1. august 2023

Ingen tvivl om at det er Fyns bedste fiskerestaurant. En helt vild overdådig buffet suppleret med fine retter til dem der måske spiser lidt mindre fisk. Masser af friske og røgede fisk og salater, meget rent overalt og personalet var utroligt søde - betjeningen helt i top - og hvor er det dejligt chefen giver sig tid til lige at gå en runde og tale med gæsterne. Beliggenheden med smuk udsigt over Lillebælt er bare prikken over i’et. Vi kommer helt sikkert igen (i øvrigt kan brunchen også helt klart anbefales).

Dato for besøg: juli 2023
Tak, Allan P
Anmeldt 25. juli 2023

Skøn aften
En helt igennem fantastisk aften. Betjening var i top og buffet imponerende. Helt klart en anbefaling til store og små

Dato for besøg: juli 2023
Tak, Jonas N

Rejsende, der kiggede på Restaurant Båringskov gl. Badehotel, kiggede også på

Har du været i Restaurant Båringskov gl. Badehotel? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Gør krav på din registrering