Vi var 4 afsted, min søster, som var med er halvsidig lammet og sidder i kørestol. Derfor ringede jeg til kroen på forhånd for at hørt om de havde værelser og restaurant hvor det var muligt at færdes med kørestol. Der fik jeg at vide at de havde 1 værelse. Jeg fik datoerne hvor dette værelse var ledigt og bookede den ene af dem. Derefter fik jeg en mail med en bekræftelse. Da der ikke stod handicap værelse på bekræftelsen, ringede jeg der ned og fik at vide at handicap værelset var reserveret til os +et almindelig værelse i nærheden. Så vi tog glad afsted.
Da vi kom der ned havde de lavet om på resevertionerne så vi havde fået værelser på 1 sal!!!
Da det er umuligt med kørestol fik vi efter lidt tid et stort hus, men da der også var trapper kunne det heller ikke lade sig gøre.
Derefter måtte personalet bede nogle andre gæster flytte fra handicap værelset og gøre det rent og skifte sengetøj. Alt dette tog lang tid og min søster blev nervøs og utryg og havde derfor et uheld i bukserne hvilket føles uværdigt for hende.
Men til sidst lykkedes det hele, så selvom vi var virkelig stresset, lykkedes det os at nyde maden kl. 19.00.
Efter denne svada vil jeg dog sige, ar den unge mand der stod i receptionen gjorde alt hvad han kunne for at hjælpe os. Men jeg vil ikke anbefale denne kro til andre kørestolsbruger.
Venlig Hilsen Judy Lovegrove