Åben i dag: 00.00 - 23.59
Anmeldelseshøjdepunkter
Hestene står her!

Det kan betale sig at parkere ved første parkering plads, ved mosen. Gå lidt tilbage af vejen... læs mere

Anmeldt d. 25. juli 2020
T5227DXdavidn
Liseleje, Danmark
fra mobile enheder
Fin naturoplevelse!!

Egentlig gider jeg ikke at se på en hest, endsige flok vilde heste😂 men, landskabet var flot og... læs mere

Anmeldt d. 17. juli 2020
DRAW WITH D
Klovborg, Danmark
fra mobile enheder
Læs alle 42 anmeldelser

Anmeldt d. 2. maj 2021

De mange vilde heste har et stort område at boltre sig på. Vi talte mellem 30 og 40 heriblandt 3-4 føl. De virker sunde og raske med gode muligheder for at gå i læ om vinteren.

Dato for oplevelse: maj 2021
Tak, Tanderups
Anmeldt d. 24. september 2020

Hvor vilde kan heste være hvis man kan skilte til dem??!!! Vi kom ned til en hestefold med heste der var indhegnet. Det kan man opleve mange steder. Vi var ikke så imponeret.

Dato for oplevelse: september 2020
Tak, RieNielsen
Anmeldt d. 5. september 2020 fra mobile enheder

Skøn naturoplevelse - gå derud fra Bagenkop, gennem skov og langs stranden. En fantastisk tur ❤️❤️❤️

Dato for oplevelse: september 2020
Tak, Sandalen83
Anmeldt d. 10. august 2020

Vi kørte ud for at se de vilde heste på Langeland, men de var “ ikke hjemme” Men området er så fantastisk smukt, så det i sig selv er et besøg værd

Dato for oplevelse: august 2020
Tak, sussielenepilgaardr
Anmeldt d. 8. august 2020 fra mobile enheder

Jeg vil helt klart anbefale at kører en tur til syd Langeland. Der er en fantastisk smuk natur! Og tilmed er det meget hyggeligt med de vilde heste som man faktisk kan komme ret tæt på. Gå en tur helt ud til kysten. Vores børn var vilde med “stranden” som er blevet belagt med sten. Her finder man gode male sten og hul sten.
En rigtig dejlig tur havde vi på ca. 1- 1,5times tid.

Dato for oplevelse: august 2020
Tak, Nafrb