Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for dit ophold
Fastlås den laveste pris fra disse websites
Vio.com178 US$
eDreams172 US$
Agoda.com178 US$
StayForLong
Etrip
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (75)
Filtrer anmeldelser
75 resultater
Medlemsvurdering
39
22
6
5
3
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
39
22
6
5
3
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
7-12 af 75 anmeldelser
Anmeldt d. 31. august 2021

Igen dumpede vi ind på Brobyværk Kro, fordi vi trængte til en god kop kaffe og te. Denne gang til en nyrenoveret kro. Jeg fik en dejlig kop rooibos te, som der ikke er så mange steder de serverer, og dertil noget virkelig lækkert chokolade. Jeg plejer ellers aldrig at kunne få noget sødt til teen, fordi jeg ikke tåler gluten og mælkeprodukter, og der plejer aldrig at være noget jeg kan spise. Derfor blev jeg temmelig overrasket, da tjenren kom med nogle helt fantasiske store stykker chokolade med bær i. Virkelig lækkert, og det smagte super godt. Svigermor fik en rababertærte som efter at dømme på hendes udtryk smagte himmelsk, og min mand fik en skøn brownie, som smagte fantastisk. Det var så lækkert, at vi ville booke bord til middagsmaden, men alt var optaget, desværre. Næste gang vi , lander på Fyn skal vi stensikkert spise en god middag på kroen. Uanset hvad, så kommer vi igen.

Dato for ophold: juli 2021
    • Sted
    • Renlighed
    • Service
Tak, Toni1607
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 5. juli 2021

Dejligt ophold med kaffe, kage og efterfølgende en 5 retters menu incl. vine. Overnatning i nyrenoveret lyst værelse med udsigt til åen.
Blev mødt af venligt personale med god viden omkring både mad og vine.
Alt i alt en god oplevelse.

Dato for ophold: juli 2021
    • Søvnkvalitet
    • Renlighed
    • Service
Tak, 221Nilsson
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Brobyværk Kro, Ejer hos Brobyværk Kro, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 22. juli 2021

Tusind tak for de skønne ord om jeres ophold. Dejligt I nød besøget.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 18. maj 2021

Dejlige værelser med grønne planter og lækker og spændende mad. Gamle retter havde fået nyt look. Nyrenoveret så det fremtrådte lyst og enkelt med trægulve på værelset og nye senge., samt nogle dejlige lænestole.

Dato for ophold: maj 2021
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Service
Tak, 602jannen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Brobyværk Kro, Ejer hos Brobyværk Kro, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 22. juli 2021

Tak for den flotte anmeldelse og fine beskrivelse. Hjerteligt velkommen igen hvis lejligheden byder sig

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 10. september 2020 fra mobile enheder

God modtagelse og fin orientering om kroen og værelset.
Vi fik en 3 retters menu, som var helt perfekt, ingen klager.
Stort værelse med alt, hvad der skal bruges. Værelset var dog temmelig nedslidt.
Personalet fortalte, at der havde været ejerskifte 3.januar i 2020.
Restauranten blev først renoveret og derefter ville alle værelserne få en tur.
Helt igennem et godt ophold. Prøv det.

Dato for ophold: september 2020
Rejsetype: Rejste som par
Tak, FinnJuul
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Johanne Hyldal Christensen, Direktør hos Brobyværk Kro, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 22. september 2020

Mange tak for de pæne ord - de er straks delt med resten af holdet.
Og tusind tak for besøget.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 27. august 2020

Absolut en dejlig oplevelse. Det nye værtspar havde brugt Corona-nedlukningen til at forbedre restaurant og bar og resultatet var lyst og imødekommende. Modtagelsen var meget positiv og venlig og vi fik et glimrende værelse med udsigt til Odense å. Vores middag var glimrende med et godt udvalg af vine. Bagefter nød vi en drink i baren, igen med meget hyggelig konversation med personalet. Kan kun anbefales.

Dato for ophold: august 2020
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Service
Tak, Expedition811580
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Johanne Hyldal Christensen, Direktør hos Brobyværk Kro, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 22. september 2020

Dejligt I nød besøget hos os og at I fik glæde af omgivelserne med udsigten til åen.
Tusind tak for besøget

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser