Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere: Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Meget venlig personale både i reception og blandt tjenerne. Et godt "standard" værelse. Vi boede i stueetagen og både værelse og restaurant er venlig over for gangbesværede. Fantastisk beliggenhed med en meget smuk udsigt. Mange gode udflugtsmuligheder til Mors, Salling og Fur.
Dato for ophold: juli 2024
Søvnkvalitet
Problemer med denne anmeldelse?
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Alt klappede bare. Positivt personale, og der var styr på tingene. Værelserne var rene og pæne med gode senge. Området er også spændende med godt beskrevne vandreture og oplevelser. Herfra den bedste anbefaling. Vi kommer helt sikkert igen.
Dato for ophold: juli 2024
Spørg Conni Søgaard P om Hotel Pinenhus
Tak, Conni Søgaard P
I fortjener virkelig masser af ros for hele opholdet. Imødekommende og søde og smilende personale, mega lækker middag og morgenbuffet, dejlige værelser med god udsigt over Limfjorden og broen. Stort tilfredshed fra os alle. Vi ses en anden gang
Dato for ophold: juni 2024
Rejsetype: Rejste med venner
Spørg Johannes J om Hotel Pinenhus
Tak, Johannes J
Pinenhus ligger et skønt sted. Vi havde et stort værelse med King size dobbeltseng rummelig og velfungerende badeværelse. Vi havde en dejlig uforstyrret nat. Morgenmaden var rigtig fin med mange muligheder, og personalet meget flinke og imødekommende. Hotellet er klart en af vores favoritter.
Dato for ophold: maj 2024
Spørg Henrik L om Hotel Pinenhus
Tak, Henrik L
Malene Neess Henriksen, Andet hos Hotel Pinenhus, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 3. juni 2024
Mange tak for den søde anmeldelse. Vi er glade for I havde et godt ophold og håber at kunne byde velkommen igen.
Indberet svar som upassendeTak. Vi sætter pris på din feedback.
Vi er en flok voksne mennesker med en fælles interesse i veteranbilen "Austin Healey" som holdte vore løvspringstur på Pinenhus med stor succes. Vi havde en hyggelig weekend i de fantastiske omgivelser og med en betjening som er helt i top.
Dato for ophold: april 2024
Rejsetype: Rejste med venner
Spørg Peter S om Hotel Pinenhus
Tak, Peter S
Malene Neess Henriksen, Andet hos Hotel Pinenhus, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 24. april 2024
Mange tak for anmeldelsen. Det har været en fornøjelse at have besøg af jer og spændende med jeres flotte biler. Vi håber at kunne byde velkommen igen en anden gang.
Indberet svar som upassendeTak. Vi sætter pris på din feedback.
Hele oplevelsen, maden, personalet og servicen er så mega godt, jeres morgenmad er noget man altid ser frem til og aftensmaden er så ubeskrivelig godt. vi er ovenud tilfreds med vores ophold og i kan godt forvente at vi kommer igen og vil anbefale jer til alle vi kender Hilsen Elisabeth Storm
Værelsestip: Slap af og luk naturen ind
Dato for ophold: marts 2024
Spørg Elisabeth S om Hotel Pinenhus