Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Aconchego”
Anmeldelse af Pousada da Pedra

Pousada da Pedra
Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
Pousada da Pedra
Vurderet som nr. 1 ud af 6 specialiseret indkvartering i Guaratiba
Anmeldt 28. marts 2016 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: Marts 2016, rejste alene
Tak, Cako S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (11)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

2-6 af 11 anmeldelser

Anmeldt 20. december 2015
Google Oversæt

  • Overnattede: Oktober 2015, rejste med familie
    • Værdi
    • Renlighed
    • Service
Tak, Pandora N
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. august 2015
Google Oversæt

Værelsestip: os quartos apartamentos e os abaixo dele são novinhos.
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: August 2015, rejste med familie
    • Sted
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, Charles P
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. august 2015
Google Oversæt

  • Overnattede: August 2015, rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Søvnkvalitet
    • Service
Tak, Jacqueline G
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2015
Google Oversæt

Overnattede: Januar 2015
1  Tak, Gustavo B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Overvej også disse indkvarteringssteder i eller i nærheden af Guaratiba
Tulip Inn Itaguai
Nr. 1 af 3 i Itaguai
82 anmeldelser
Portal dos Borbas
Nr. 13 af 17 i Ilha Grande
88 anmeldelser
Pousada Hospedagem Pedra de Guar...
Nr. 125 af 346 i Rio de Janeiro
1 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
Jacarepaguá
Pousada Atelier
Pousada Atelier
Nr. 168 af 346 i Rio de Janeiro
2 anmeldelser
Banana Leaf Eco Hostel
Nr. 1 af 4 i Barra de Guaratiba
12 anmeldelser
Pousada Miami
Nr. 145 af 346 i Rio de Janeiro
9 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Pousada da Pedra? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Pousada da Pedra

Adresse: Rua Barros de Alarcão, 38, Guaratiba, Rio de Janeiro, Brasilien
Beliggenhed: Brasilien > Rio de Janeiro > Guaratiba
Hotelstil:
Vurderet som nr. 1 ud af 6 specialiseret indkvartering i Guaratiba
Prisområde: 353 kr.-396 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Antal værelser: 4
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Booking.com, så du med ro i sindet kan reservere på Pousada da Pedra. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering