Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Booking.com
eDreams
FindHotel
Priceline
Agoda.com
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Anmeldelser (16)
Filtrer anmeldelser
16 resultater
Medlemsvurdering
9
5
2
0
0
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
9
5
2
0
0
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
1-6 af 16 anmeldelser
Anmeldt d. 22. juli 2021 fra mobile enheder

Frokost i hyggelige omgivelse. Vi valgte en rostbeef samt laksesandwish.

Brødet var meget sejt og svært at skære i, så det var godt vi havde gode tænder

Smagen fejlede ikke noget og lemonaden kan bestemt anbefales.

Fin og ok oplevelse uden at klokkerne ringer, men det behøver de jo ikke hver gang

Pris pr sandwish 65 kr

Dato for ophold: juni 2021
Rejsetype: Rejste som par
Tak, A-Anmelder
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 24. oktober 2020 fra mobile enheder

Min kæreste og jeg havde lejet et værelse for en enkelt nat, og det er ikke sidste gang vi har gjort det .... kan godt anbefales.

Pænt og ren værelse.
God betjening
Der var ingen fjernsyn på vores værelse, men bøger på bogreolen :-)

Prisen var incl. morgenmad, som var prima, næste gang skal vi også ha' aftensmad med ..... vi så menukortet, og det så ganske pænt ud.

Dato for ophold: oktober 2020
Rejsetype: Rejste som par
Tak, munkedal
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 3. juni 2020 fra mobile enheder

Vi havde 2 overnatninger på er familie værelse med morgenmad, ligger helt fantastisk og morgenmaden er helt i top. Ejeren er utrolig venlig og imødekommende helt sikker et sted som kan anbefales vi kommer gerne igen. Der er dog noget lyt mellem værelserne. Kom ud og støt de danske hoteller

Dato for ophold: maj 2020
Rejsetype: Rejste som par
1  Tak, mariannes153
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 28. juli 2019

Lige hvad vi havde brug for. Hyggeligt, enkelt og ærligt sted. Gammelt og charmerende. Gode senge og hyggelige nyrenoverede værelser i badehotelstilen. Følte sig hensat til en anden tid, kaffe i gårdhaven og 100m til skøn strand. Sød værtinde.

Dato for ophold: juli 2019
Rejsetype: Rejste som par
Tak, 472trineb
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 10. juni 2019 fra mobile enheder

Skønt lille klassisk badehotel med havet nærmest i baghaven, skønne rene og hyggelige værelser, dejlig morgenmad og en lækker lille cafe med god kaffe og gode cocktails som kan nydes på terrassen eller i haven. Meget venligt og imødekommende personale.
Oplagt sted at lade batterierne op i rolige og naturlige omgivelser.

Dato for ophold: juni 2019
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, stinehk
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser