Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Gem
København Card
891

Book på forhånd
fra
61,94 US$
pr. voksen
Tjek kapacitetVis alle produktoplysninger
  
Indtægter påvirker de oplevelser, der er fremhævede på denne side, få flere oplysninger.
Google
Sådan kan du opleve Rudolph Tegners Museum
København Card
891 anmeldelser
fra 61,94 US$
Flere oplysninger
Anmeldelser (79)
Filtrer anmeldelser
79 resultater
Medlemsvurdering
44
28
6
0
1
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
44
28
6
0
1
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
5-10 af 79 anmeldelser
Anmeldt d. 17. juli 2021 fra mobile enheder

Spændende at besøge ....glæder os til at se skulpturer i området herefter.
Dygtig dygtig kustner.
Imporneret over hvor store skulpturer skabeloner er og se dem rundt i prken.

Dato for oplevelse: juli 2021
Tak, Lone Lindgaard K
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 1. oktober 2020 fra mobile enheder

Besøgte museet på en efterårsdag. Meget store og flotte statuer i gips og bronce. Nemt at overskue. Der var mange størrelse modeller. Flot at se de mange buster af familie, ham selv og kendte personer. Gik i den flotte lyngpark - Rusland - med imponerende bronce skulpture.
Meget spændende oplevelse. Billig entre 50 kr.
gor pensionister.
Hilsen A og N

Dato for oplevelse: oktober 2020
Tak, 703nielsr
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 14. september 2020 fra mobile enheder

Fantastisk område med kunstværker både inde og ude. Udendørsområde er gratis. Absolut et besøg værd.

Dato for oplevelse: august 2020
1  Tak, vnm1962
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 4. august 2020 fra mobile enheder

Tak for en fantastisk oplevelse for hele familien
Måtte dagen efter til Helsingør og se hans værker i byen
De tre danserinder gjorde sig utroligt smukt, blandt lyng og andre smukke blomster

Dato for oplevelse: august 2020
2  Tak, jeanneLynard
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 30. juli 2020

En oplevelse at besøge Tegners univers både indenfor i det lille museum og i de storslående omgivelser udenfor. Den hyggelige ligge café er også et besøg værd.

Dato for oplevelse: juli 2020
1  Tak, daytripperDK
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Se flere anmeldelser