Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (47)
Filtrer anmeldelser
47 resultater
Medlemsvurdering
26
15
3
1
2
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
26
15
3
1
2
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
2-7 af 47 anmeldelser
Anmeldt d. 25. juni 2020

Det gør mig utroligt ondt, at skrive denne anmeldelse. for jeg er ellers et positivt menneske. Men efter dagligt at se fulde ansatte rende rundt imens vi prøver at nyde ferien. finde alt for gammelt mad i butikken. åbenlys handel med ulovlige cigaretter osv. efter 10 dage tror jeg faktisk aldrig jeg har set nogen ansatte smile. Og mødet med ejeren var så ubehagelig at denne anmeldelse bare skal skrives for at advare jer. Der er intet godt ved dette sted bortset fra solskin. vær venlig at google Niels Friises mange mange sager hos politiet vedr Frigård Camping. Han er ikke et godt menneske. wifi er på 15mb og fungere sjældent. fladskærmen. fladskærmen i luksushytter er bare en billig skærm med 1 kanal. dr1. hold jer væk

Værelsestip: du fortryder hvis du booker for dyrt. det er bare ikke det værd.
Dato for ophold: juni 2020
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Service
Tak, L3989EKdavidt
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 1. juni 2020

Efter 2 skønne nætter i egen vogn forlader vi glade pladsen. Synes dog 40 kr i strøm pr nat er for dyrt. Ellers super faciliteter og ren bygninger. Dejlig pool.
Handlemuligheder 10 km derfra. Lille god kiosk på stedet

Dato for ophold: juni 2020
Rejsetype: Rejste som par
Tak, Gitta J
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 16. oktober 2019

Jeg var her på bryllypsrejse, og pladsen er rolig og folk er venlige, også personalet.
Sanitetsforholdene er også i top.
Det var lidt ærgerligt at der i slut august var lukket for tyrkisk bad og sauna, ellers havde pladsen fået 6/6.
Legepladserne brugte vi ikke men de var velbesøgte og var generelt rigtig gode for både små og store børn.

Dato for ophold: august 2019
Rejsetype: Rejste som par
Tak, Pernulledk
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 22. december 2018 fra mobile enheder

Siden 2008, har vi haft fornøjelsen at bo på Frigård, med en undtagelse i 2010, hvor vi valgte en nabo campingplads... og det var ikke lige os. Frigård har nyere badefaciliteter, store pladser, hvor du selv vælger den, og vi har haft en rigtig god fastlægger nabo, som byder feriecampister velkommen, hver gang vi kommer dertil. Der er velholdt pladser med hæk til naboen. Og så er der ro.
Få minutter til den tyske grænsehandel, 2 minutter til en diskret strand og en sød kiosk med god betjening. Børnebørnene elsker legepladserne. Til næste år, vil de hoppe i den store pool.

Dato for ophold: maj 2018
Rejsetype: Rejste som par
Tak, Ulvepigen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 18. november 2018 fra mobile enheder

Super dejligt sted et stenkast til Flensborg fjord, kan helt klar anbefale stedet, hytterne er fine og i nydelig stand, personalet er super flinke, der er ikke noget at sætte en finger på, det er helt klart osse noget for børn osse, et god besøg værd og til en fornuftig pris.
Stedet ligger et stenkast fra Kruså grænsen, 10 min i bil, og lige på den anden side af grænsen ligger der en fleegaard og Calle når man skal hente bajere og bum
Kommer helt klart igen både som kærestetur eller med vores 4 dejlige børn....

Dato for ophold: november 2018
Rejsetype: Rejste som par
Tak, thomaskM462QP
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser