Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
femaleroende
Roslev, Danmark

Gratis færge til Fur - skærtorsdag, lidt frokost?

Anmeldelse af Fur Strand Hotel
4,0 ud af 5 boblerAnmeldt 2. apr. 2018
Kørte lidt rundt på Fur - mange biler ved kroen - så vi valgte i stedet Fur Strandhotel, som ligger lidt længere inde på øen.
Rigtig hyggelig indretning, super venlig og hurtig betjening, dejlig mad.
Vi valgte stjerneskud og fik en rigtig dejlig ret med dejlig fisk - rejer og grønt, super måltid, flere andre gæster valgte det samme.
Dato for ophold: marts 2018
Rejsetype: Rejste som par
Problemer med denne anmeldelse?
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Visningen af bookingtilbud for hver ejendom tager højde for den kompensation, som vi har modtaget fra vores partnere. De viste priser kan variere afhængigt af værelsestyper. De viste priser er de lavest tilgængelige, svarende til den billigste værelsestype, der er til rådighed, og som leveres fra vores partnere på tidspunktet for brugerens søgning.
Hoteller i nærheden
Booking.com
550 kr.
  • Agoda.com
    550 kr.
3.9 km fra Fur Strand Hotel
Badebro med udsigt til vandrerhjemmet
Booking.com
770 kr.
650 kr.
Refusionsberettiget
  • Priceline
  • Hotels.com
    770 kr.
  • Expedia.com
    770 kr.
9.1 km fra Fur Strand Hotel
Gratis wi-fi
Gratis parkering
getlstd_property_photo
Booking.com
700 kr.
Refusionsberettiget
  • Priceline
  • Agoda.com
    700 kr.
  • eDreams
    700 kr.
11.2 km fra Fur Strand Hotel
Gratis wi-fi
Gratis parkering
Booking.com
950 kr.
Refusionsberettiget
  • Expedia.com
    950 kr.
  • ZenHotels.com
    909 kr.
  • Hotels.com
    950 kr.
11.9 km fra Fur Strand Hotel
Restaurant
Booking.com
700 kr.
Forudbetaling er ikke nødvendig
  • Agoda.com
    700 kr.
12.5 km fra Fur Strand Hotel
Suiten
Booking.com
1.250 kr.
Refusionsberettiget
  • Hotels.com
    1.250 kr.
  • Expedia.com
    1.250 kr.
  • Tripadvisor
    1.250 kr.
13.1 km fra Fur Strand Hotel
Gratis wi-fi
Gratis parkering
Booking.com
879 kr.
Refusionsberettiget
  • Priceline
  • Agoda.com
    879 kr.
  • Vio.com
12.7 km fra Fur Strand Hotel
Gratis wi-fi
Restaurant
Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
23.5 km fra Fur Strand Hotel
Gratis wi-fi
Gratis parkering
Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
37.7 km fra Fur Strand Hotel
Gratis wi-fi
Gratis parkering
Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
26.8 km fra Fur Strand Hotel
Gratis wi-fi
Gratis parkering
Vis flere hoteller i Fur
Anmeldelser (45)
Filtrer anmeldelser
45 resultater
Medlemsvurdering
16
18
4
4
3
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Medlemsvurdering
16
18
4
4
3
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
5-10 af 45 anmeldelser
Anmeldt d. 21. august 2017 fra mobile enheder

Venlig atmosfære og gode omgivelser med opholdsrum og rummelig gårdhave. Ca. 2 km fra færgen langs stranden, gode parkerings forhold. Godt udgsngspunkt for en cykeltur rundt om øen. Værelse OK, men grim lugt af svamp på toilettet.

Dato for ophold: august 2017
Rejsetype: Rejste som par
Tak, clausr489
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 16. august 2017

Vi overnattede 2 dage på dette hyggelige og dejlige hotel. Da det var sidste uge i sæsonen, var der ikke mange gæster, men alt fungerede perfekt med et godt personale. Fint værelse, lyst venligt og med badeværelse med kar. Morgenmaden var perfekt. Vi spiste aftensmad på hotellet den første aften, fin bøf, dejlig salat og kartofler, som desværre mistede varmen lidt hurtigt. God hjælp til hvor man kunne spise frokost, og hvilke seværdigheder man burde se. Helt igennem en dejlig oplevelse.

Dato for ophold: august 2017
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Værdi
    • Værelser
    • Service
Tak, NiniGath
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 13. juli 2017

Jeg havde to gode overnatninger i forbindelse med en tur til Fur. Hotellet's interiør er lyst, venligt og enkelt. Indcheckning og service var god og meget professionel. Værelse pænt stort, rent, enkelt og med det som forventes af et almindeligt hotelværelse. Fantastisk god seng med meget behageligt sengetøj i en god kvalitet. Bad og toilet faciliteter var perfekt. Morgenmaden inkluderede forskellige oste, spegepølser, yoghurt/müsli, syltetøj, lidt forskelligt frugt, smør og to slags friskt brød. Hertil juice og kaffe ad libitum. Aftens mad blev indtaget begge gange på hotel og både hvor jeg fik prøvet hotellet's friske muslinger og en steak menu - begge kan varmt anbefales. Vinudvalg er enkelt og af en god kvalitet. Husets Amarone rødvin var lige i min smag og til en særdeles rimelig pris. Hotellet har ligeledes en hyggelig gårdhave hvor forfriskinger kan indtages i det fri. Hotellet samarbejder også med en række lokale kunstnere som bruger hotellets lokaler som "show room" og disse udstillede værker kan købes på stedet. Hotellets stab var ligeledes meget behjælpelig med øens seværdigheder og muligheder. Jeg kan varmt anbefale dette hotel og den gode service som ydes her.

Værelsestip: Vær nr. 3, beliggende i stueplan i den fjerne ende af hotelfløj uden for meget direkte sol hvilket passer mig perfekt.
Dato for ophold: juli 2017
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Service
Tak, Soeren C
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 13. juli 2017

Vi spiste aftensmad på hotellet, og hele oplevelsen var i top. Maden var lækker, og det venlige personale samt de hyggelige omgivelser gjorde det endnu bedre. Efter maden drak vi kaffe i Hotellets hyggelige gårdhave, som helt klart også kan anbefales.

Dato for ophold: juli 2017
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Service
Tak, 248mikkelp
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 12. juli 2017

Vi var et par,der boede to nætter på Fur Strandhotel, som var vores base for udflugter rundt på øen. Vi nød den stille og rolige atmosfære på hotellet. Personalet var meget venlige og imødekommende og gav god service ved både morgenmaden og aftensmaden. Morgenmaden var god og varieret, og aftensmaden var også velsmagende.

Dato for ophold: juli 2017
Rejsetype: Rejste som par
Tak, Erling A
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Se flere anmeldelser