Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dejlig mad og øl Tak for dejlig”
Anmeldelse af Fur Bryghus

Fur Bryghus
nr. 1 af 5 Restauranter i Fur
Prisklasse: 25 $ - 100 $
Køkkener: Ølpub
Spisemuligheder: Morgenmad, Reservationer
Restaurantoplysninger
Spisemuligheder: Morgenmad, Reservationer
Anmeldt 20. september 2020 fra mobile enheder

Dejlig mad og øl
Tak for dejlig mad og øl.
Skønt vejr og vi kunne sidde på terrassen. Så dejlig at kunne sidde på terrassen i sol og nyde maden. Godt menukort med mange gode retter, hvor det var svært at vælge

Dato for besøg: september 2020
Tak, 714katrinel
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (203)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

4-8 af 203 anmeldelser

Anmeldt 13. august 2020

Fur bryghus er bestemt et besøg værd. Deres mad var lækker og over forventning. Deres øl er også ret lækkert og mange valgmuligheder, så der er noget til enhver smag.
Vi købte 14 øl med til nydelse, når sommeren er slut Dette kan dog ikke anbefales, da øllet er væsentlig billigere i den lokale brugs

Dato for besøg: august 2020
Tak, Skovenboe
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. august 2020 fra mobile enheder

Her et rigtig hyggelig og øllet er koldt og lækkert. I dag skulle vi ikke spise her, det må blive en anden dag. Dag uden for med en kold øl i det skønneste solskin

Dato for besøg: august 2020
Tak, Carsten L
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2020

Vi spiste frokost på Bryghuset på en smuk solskinsdag. Et populært sted, hvor vi havde bestilt bord mere end 1 uge i forvejen; alligevel kunne vi ikke få et bord udenfor. Vi spiste i restauranten, som er smagfuldt indrettet og blev betjent af en sød og vidende tjener. Maden er veltilbedt, flot anrettet og smagte dejligt. Dog er nogle af retterne meget små til mange penge. Vi betalte lige knap 900 kr. for frokost til 3 inklusiv drikkevarer - Fur øl selvfølgelig.

Dato for besøg: august 2020
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Lund3
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2020

Vi stillede bilen i Branden tog færgen over til Fur og cyklede det meste af den blå rute rundt på øen - se mere på min anmeldelse af Bette Jens's Hyw.
På Fur Bryghus købte vi en kop god kaffe, en isvaffel og - selvfølgelig - en af deres gode øl.
Fur Bryghus er et absolut must at besøge, når man er på Fur!

Dato for besøg: juli 2020
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, 284jannr
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Fur Bryghus, kiggede også på

 

Har du været i Fur Bryghus? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering