Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Strandingsmuseum St. George
Gem
Anmeldelseshøjdepunkter
Tragisk historie

Voldsom skibsforlis fortalt på en levende og imponerende måde. Udstillingen er velegnet til børn. 🌞

Anmeldt d. 2. november 2021
583gittep
,
Hjarbæk, Danmark
fra mobile enheder
Spændende fortælling, med en god planlagt tur igennem historien om de 2 forliste krigsskibe.

Super god oplevelse. Spændende fortælling om de 2 forliste krigsskibe. God blanding af information... læs mere

Anmeldt d. 14. juli 2021
ChrisrianElvang
,
Næstved, Danmark
fra mobile enheder
Læs alle 102 anmeldelser
  
Anmeldelser (102)
Filtrer anmeldelser
102 resultater
Medlemsvurdering
64
25
8
3
2
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
64
25
8
3
2
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
2-7 af 102 anmeldelser
Anmeldt d. 26. august 2021

Er for fokuseret på St. George, selvom det er en spændende historie.
Strandingsmuseum antyder en mere generel strandingsynsvinkel.

Covid-19 er ikke kommet til museet!
Der var en del dispensere, men ingen handsker (teksterne til de udstillede genstande kan kun læses ved at bladre i en række træskiver).
Vi gik sikkert glip af væsentlige oplysninger da vi ikke selv havde medbragt handsker.

Dato for oplevelse: august 2021
Tak, HELDERDEN
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 14. juli 2021 fra mobile enheder

Super god oplevelse. Spændende fortælling om de 2 forliste krigsskibe. God blanding af information i form af tekst, tekstile oplevelser, lyd, video og “spil”. Fungerede godt selv med 2 børn med henholdsvis autisme og AFHD.

Dato for oplevelse: juni 2021
Tak, ChrisrianElvang
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 14. juli 2021

Jeg er glad for, at familie og venner ville mødes med mig og fejre min fødselsdag på Strandingsmuseum St. George. Jeg havde hørt godt om stedets nyindretning, men ingen af os kendte stedet i forvejen. Det blev en skøn dag. Udstillingen på museet er interessant og flot formidlet. Museet er indrettet, så man får en masse viden, mens man oplever med alle sanser. Vi nød også udsigten langs kysten fra bygningens øverste etage, og vi sluttede af med fiskebuffet i restaurant St. George, som ligger i samme bygning som museet. Maden var god og betjeningen i top og med humør.

Dato for oplevelse: juli 2021
Tak, F1457FGsusannef
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 9. juli 2021

Strandingsmuseet St. George i Thorsminde er et nyt og moderne museum, bygget over de talrige fund fra det engelske linjeskib St. George, som forliste i en frygtelig storm ud for Thorsminde i julen 1811, hvor langt over tusind af besætningen omkom og kun ganske få blev reddet. I de seneste år har dykkere bjerget masser af effekter fra skibet, lige fra skibets kæmpemæssige ror til porcelæn, fodtøj og meget andet, som nu fylder redningsmuseet, og som giver den besøgende et glimrende indtryk af besætningens liv ombord. Fra museets tårn er der en fantasstisk udsigt ud over Thorsminde og over Vesterhavet.

Dato for oplevelse: juli 2021
1  Tak, Lars M
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 14. juni 2021

Meget instruktiv opsætning i en lækker moderne tiltalende indpakning som både er for børn og voksne. Imponerende ror fra et gammelt liniekib og mange vragdele som illustrerer livet ombord dengang.
Selve bygningen som er tilbygget flere gange er meget velindrettet

Dato for oplevelse: juni 2021
1  Tak, malwin
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser