Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Gem
Anmeldelseshøjdepunkter
Frisk vind

Vi var i området måtte ikke gå glip af at se Thorsminde, dejlig hyggelig by. Som er et besøg værd... læs mere

Anmeldt d. 5. oktober 2019
johnnyL428
,
Aalborg, Danmark
fra mobile enheder
Hyggeligt

Hyggeligt og gå en tur og få en is. Vi var til turist fiskeauktion sjovt og spændende dog byder de... læs mere

Anmeldt d. 21. juli 2019
DKMRW
,
Mjölby, Sverige
fra mobile enheder
Læs alle 24 anmeldelser
  
Anmeldelser (24)
Filtrer anmeldelser
24 resultater
Medlemsvurdering
6
13
4
1
0
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
6
13
4
1
0
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
1-6 af 24 anmeldelser
Anmeldt d. 2. december 2019

Thorsminde fiskerihavn og ja også byen er en sted der oser ro, hygge og en dejlig atmosfære, en steg man bare skal besøge og have god tid.

Dato for oplevelse: august 2019
Tak, LeifL316
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 5. oktober 2019 fra mobile enheder

Vi var i området måtte ikke gå glip af at se Thorsminde, dejlig hyggelig by. Som er et besøg værd at gå langs vandet, lade fantasien gå et par hundrede år tilbage.

Dato for oplevelse: oktober 2019
Tak, johnnyL428
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 21. juli 2019 fra mobile enheder

Hyggeligt og gå en tur og få en is. Vi var til turist fiskeauktion sjovt og spændende dog byder de tyske turister fisken op i en eventyr pris

Dato for oplevelse: juli 2019
Tak, DKMRW
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 12. maj 2019

Skiftedag i sommerhus Sdr. Fjand, så skal men lige omkring Thorsminde gå en tur og nyde den fantastiske stemning

Dato for oplevelse: maj 2019
Tak, Laura L
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 22. juli 2018 fra mobile enheder

Perfekt sted at gå en tur.
Når der ikke er “hav vejre” er der mange fiskekutter i havne.
I dag var vejret perfekt og havn var tom af fiskekutter, det har også siden charme.
Dejligt der nu er 2 steder som sælger fiske.

Dato for oplevelse: juli 2018
Tak, 702annak
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser