Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Hurtigt og lækkert”
Anmeldelse af Café Havglimt

Café Havglimt
Restaurantoplysninger
Anmeldt 22. juli 2023 fra mobile enheder

God kvalitet af grillmad.
Det er altid hyggeligt at komme forbi cafe.
Deres fisk er altid meget lækkert, og selvfølgeligt lokalet fanget.
Ril helt rimelig priser

Dato for besøg: juli 2023
Tak, 702annak
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldelser (25)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

1-5 af 25 anmeldelser

Anmeldt 18. juli 2023

Frygtelig dårlig fish and chips. Den mest elendige omgang vi længe har været ude for. Fisk og fritter var ikke stegt og virkede blot som optøede produkter varmet for kort tid i en mikrobølgeovn. Det der skulle være et fødselsdags måltid blev en dårlig oplevelse. Vi kan ikke anbefale Café Havglimt.

Dato for besøg: juli 2023
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Frank W
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt 13. juli 2023

Alt for høje priser for ringe mad....
Slatne pommesfrites til en fiskeburger på størrelse med en chesseburger fra Mac Donalds ☹️..
Og til sidst lige en iskaffe til 49kr 😱😱. WTF....
Så gå hellere over vejen til Slusens café, og få noget for pengene, og hvor go service er en selvfølge 👍.

Dato for besøg: juli 2023
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, JuelHaubjerg
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt 4. juli 2023

Maden er OK, men adgangsforholdene er UMULIGE i butikken.
Lav det om, så man går ind i den ene ende og ud i den anden, det vil give et meget bedre flow

Dato for besøg: maj 2023
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Helle B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt 3. juli 2022

Maden er okay, ikke god blot okay af en grillbar at være.
Men når jeg bestiller en hotdog forventer jeg de spørger hvad jeg vil have på, ikke bare at få stukket en i hånden med det hele (de havde travlt og lavede 8 inden min var klar, hvilket er okay men havde da en forventning om at blive spurgt).
Da jeg informere om at jeg netop ikke skal have det hele på, får jeg ar vide det skal jeg sige når jeg bestiller, og at det står på skiltet.
På skiltet står der blot hotdog 30 kr.
Deres bøfsandwich var okay, men sovsen var sort og smagte hovedsageligt af kulør, brødet var brændt.
Ret skuffende oplevelse, og når man får pomfritter til 30 kr, så forventer jeg man kn få mere end 1 type dressing til, uden at det skal koste 4 kr ekstra (samme pris hvis man skal have mere, og det skal man).

Dato for besøg: juli 2022
Tak, mikkel710
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.

Har du været i Café Havglimt? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering
Indtægter påvirker de oplevelser, der er fremhævede på denne side, få flere oplysninger.