Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Anmeldelseshøjdepunkter
Godt sted til børn

Mange ting og prøve for alle aldre. God mulighed for at grille selv, lidt langt imellem at købe... læs mere

Anmeldt d. 22. oktober 2020
Maxi-Svandis
,
Hobro, Danmark
fra mobile enheder
Glade humoristiske dygtige personale

I er gode til at overholde myndighedernes anbefaling og minde gæsterne om det. Og så er jeres... læs mere

Anmeldt d. 22. oktober 2020
216ingerb
fra mobile enheder
Læs alle 719 anmeldelser
  
Anmeldelser (719)
Filtrer anmeldelser
719 resultater
Medlemsvurdering
497
169
34
8
11
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
497
169
34
8
11
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
13-18 af 719 anmeldelser
Anmeldt d. 24. august 2020 fra mobile enheder

Vi var i Djurs sommerland d. 22/8. Vi var både helt små børn, unge mennesker og voksne og der er bare noget til ALLE. Vi kommer gerne igen, og igen, og igen ☀️

Dato for oplevelse: august 2020
Tak, sindiemelissaf
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 20. august 2020

Her er masser af forlystelser for hele familien uanset om du er 5 år eller 50 år.
Mulighederne for at købe mad eller spise medbragt mad er også gode.
Er vejret godt, og er det midt i højsæsonen, kan der være en del mennesker og dermed lidt kø til forlystelserne. Jeg synes det gik fint, og vi fik prøvet stort set alt det vi havde lyst til, og noget af det mere end én gang.

Dato for oplevelse: august 2020
Tak, Brian M
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 17. august 2020 fra mobile enheder

Rigtig dejlig tur. Ingen kø, virkelig venligt og engageret personale. Hele parken er meget flot og gennemført. Rart og sjovt sted at være for alle aldre.

Dato for oplevelse: august 2020
Tak, isacI3318QK
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 16. august 2020 fra mobile enheder

At dem der arbejder der er så fantastisk hjælpsomme og mega gode til børnene.
Min mor var alene afsted med 1 på 5 år og 2 på 4 men det var ikke noget problem, da der altid var en i grøntrøje til at hjælpe imens hun tog en tur med en af dem!!!

Dato for oplevelse: august 2020
Tak, henriette1604
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 13. august 2020 fra mobile enheder

Dette er klart et besøg værd! Hold op hvor var det sjove og gode forlystelser. Vi brugte 8 timer i parken og kunne sagtens have brugt flere. Det var så hyggeligt at gå rundt i de forskellige lande og område og opleve hvor flot det var lavet. Personalet var klart med til at gøre denne dag fantastisk! De var så søde og hjælpsomme. Vi besøgte parken uden for skolernes sommerferie og der var ingen kø. Det kan anbefales

Dato for oplevelse: august 2020
2  Tak, lineplenge
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser