Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Gem
Anmeldelseshøjdepunkter
Godt sted til børn

Mange ting og prøve for alle aldre. God mulighed for at grille selv, lidt langt imellem at købe... læs mere

Anmeldt for 5 uger siden
Maxi-Svandis
,
Hobro, Danmark
fra mobile enheder
Glade humoristiske dygtige personale

I er gode til at overholde myndighedernes anbefaling og minde gæsterne om det. Og så er jeres... læs mere

Anmeldt for 5 uger siden
216ingerb
fra mobile enheder
Læs alle 719 anmeldelser
  
Anmeldelser (719)
Filtrer anmeldelser
719 resultater
Medlemsvurdering
497
169
34
8
11
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
497
169
34
8
11
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
20-25 af 719 anmeldelser
Anmeldt d. 2. august 2020 fra mobile enheder

Kan varmt anbefale en dag i Djurs sommerland. Fede forlystelser, lækker flot og ren park og sødt og venligt personale. Klart 5 stjerner. ⭐️

Dato for oplevelse: august 2020
Tak, KatrineA
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 1. august 2020 fra mobile enheder

Omgivelserne er skønne og der er en masse gode forlystelser både for de store og de små, pænt og rent

Dato for oplevelse: juli 2020
Tak, christinakA5114OJ
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 1. august 2020 fra mobile enheder

Parken er så stor, så selvom der var virkelig mange mennesker. Så føles det ikke sådan.. Massere af plads og luft.
Rengøringen var helt i top. Pænt overalt
Vi kommer helt klart igen næste år

Dato for oplevelse: juli 2020
Tak, Fiemunch2020
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 1. august 2020 fra mobile enheder

Virkelig skøn dag i en dejlig park. Vi kommer helt sikkert igen. Dog er entren for børn i alderen 6-12 lige i overkanten

Dato for oplevelse: juli 2020
Tak, Michelle F
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 31. juli 2020 fra mobile enheder

Kanon hyggelig dag med venner og familie.. Den bette på 2 år elskede bondegårdsland.. vi ses en anden dag.

Dato for oplevelse: juli 2020
Tak, MichaelB13809
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser