Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Skøn terrasse”
Anmeldelse af Gasadalsgardur Cafe

Gasadalsgardur Cafe
Restaurantoplysninger
Anmeldt 10. august 2021

Vi nød solen med en reje- og en laksemad på caféens terrasse.
Det smagte dejligt og man sidder med den flotteste udsigt.
Kagerne så gode ud og var meget populære.

Dato for besøg: august 2021
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Mette C
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (14)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

1-5 af 14 anmeldelser

Anmeldt 26. september 2020

Absolut fint sted at spise en let frokost efter at have vandret rundt i Gåsedal og fyldt kameraets memory op med fantastiske billeder. Jeg havde håbet på, at de stadig serverede ræstsúpa, men jeg måtte "nøjes" med skærpekød på rugbrød.

Dato for besøg: juli 2020
1  Tak, michaelrask
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. september 2019

Hyggelig cafe med lille udvalg af simple håndmadder og et par gode kager. Hyggeligt sted at slå tiden ihjel i tåge og regn, og skøn gåtur med fantastisk udsigt til Mykines lige uden for døren.

Dato for besøg: august 2019
    • Værdi
    • Service
    • Mad
2  Tak, kamillawgron
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2020
Google Oversæt

Dato for besøg: juli 2020
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juli 2020
Google Oversæt

Dato for besøg: juli 2020
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Har du været i Gasadalsgardur Cafe? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering