Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Et historisk måltid”
Anmeldelse af Fiskastykkid

Fiskastykkid
Prisklasse: 8 $ - 17 $
Restaurantoplysninger
Anmeldt 7. august 2021 fra mobile enheder

Uden tvivl et af de bedste steder jeg har spist på Færøerne.
Lækker mad med fisk fra lokalsamfundet - især smørrebrødet var genialt.
Atmosfæren var virkelig dejlig og udsmykningen i lokalet unik og historisk tro.
Vil klart anbefale dette sted til alle jeg kender

Dato for besøg: august 2021
Tak, 393steffenl
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (27)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

1-5 af 27 anmeldelser

Anmeldt 17. juli 2021 fra mobile enheder

Utrolig lækker brunch.
Vi bookede i sidste øjeblik, men var heldige at få bord. Et gammelt fiske tørringshus omlavet til restaurant.
Lækker brunch med skønne lækkerier. Især den lille kage var perfekt.
Kan varmt anbefales.

Dato for besøg: juli 2021
Tak, 281elineg
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. september 2020

Efter en uges ferie på Færøerne med meget blandede oplevelser på diverse restauranter, skulle vi have lidt frokost inden vi skulle rejse hjem. Tåget, kold og regnfuld dag i september hvor de fleste andre steder var lukket. Fandt stedet med Google maps, og fik bord med det samme. Lækkert smørrebrød, salat og en god kage med kaffe at slutte af med. Det bedste restaurantbesøg på hele turen. Intet mindre.

Dato for besøg: september 2020
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Søren K
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt for 4 uger siden fra mobile enheder
Google Oversæt

Dato for besøg: august 2021
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2021 fra mobile enheder
Google Oversæt

Dato for besøg: august 2021
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Har du været i Fiskastykkid? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering