Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (539)
Filtrer anmeldelser
539 resultater
Medlemsvurdering
152
249
92
28
18
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
152
249
92
28
18
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
11-16 af 539 anmeldelser
Anmeldt d. 27. januar 2020

Vi boede i de nyrenoverede dejlige lejligheder med ovn og opvaskemaskine. Flotte! Der manglede en bageplade, som servicepersonalet kom med i løbet af 1/2 time.
Vi var afsted i uge 42, hvor der altid er mange, men der er alligevel plads, og med bølgebassinet i badelandet er der meget mere luft.
Vi skal afsted igen her i marts 2020 :-)

Værelsestip: Vælg tæt på fælles faciliteterne.
Dato for ophold: oktober 2019
    • Sted
    • Renlighed
    • Service
Tak, kadytten
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 26. januar 2020

Vi var afsted 4 voksne og 2 børn fredag - søndag..

Det var bare super godt! Vandland var virkelig godt, legelandet var også okay - vi havde nok forventet det var større! Men der var en masse gode aktiviteter, og vi hyggede os alle enormt meget!

Eneste minus var at der måske var lidt beskidt i form af fnullermænd hist og her

Dato for ophold: januar 2020
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, I8925QInadineb
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 5. januar 2020 fra mobile enheder

Jeg vil tilslutte mig de fleste andre anmeldelser. Et super sted, fine lejligheder, fint legeland til børn. Og et lækkert stor vandland. Eneste minus er at vandrutchebanerne giver lidt røde mærker på ryggen, ved samlingerne. Det gør sgu nas.
Men alt i alt, en super forlænget weekend!
Vi kommer igen!!

Dato for ophold: december 2019
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, ThomasSil
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 30. december 2019

Vi besøgte Weissenhäuser i julen 2019. Vi havde en fin lejlighed, hvor det er et plus, der nu er kommet en ovn i køkkenet.
De nye omklædningsfaciliteter fungerer godt, og det er mindre stressende at skulle klæde om i forhold til tidligere. Der er god plads og mange brusere.
Det nye bølgebassin er godt og vores datter nød det virkelig. Udvidelsen er god, og så aflaster de andre aktiviteter i badeland, så selvom der er mange gæster i badeland, så virker det ikke sådan længere.

Dato for ophold: december 2019
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Service
Tak, lykkesborg77
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 3. december 2019

Vi besøgte weissenhauser med 4 voksne og 2 børn til forlænget weekend. Vi har før været der, men de har virkelig moderniseret inden for det sidste år og både lejligheder og vandland er helt i top.

Køkkenet er spartansk indrettet, men der kan til gengæld købes massere mad takeaway på sitet eller i den nærliggende by. Der er indsat ovn i de moderniserede lejligheder hvilket giver flere muligheder for at lave mad.

Alt i alt et superfint besøg til næsten ingen penge. Helt sikkert ikke sidste gang vi er her.

Dato for ophold: december 2019
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, LRP234
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser