Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Round Hill - a Beautiful, Natural Sumfest Retreat!”

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 12 websites mere!
Round Hill Hotel & Villas
Vurderet som nr. 1 ud af 1 hoteller i Hopewell
Udmærkelsescertifikatet
Anmeldt 6. august 2005
Google Oversæt

  • Overnattede: Juli 2005
    • Værdi
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
24  Tak, MermaidMary
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser (1.370)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

1.297-1.301 af 1.370 anmeldelser

Et TripAdvisor-medlem
Medford, New Jersey
116
Anmeldt 22. juli 2005
Google Oversæt

  • Overnattede: Juli 2005
    • Værdi
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
16  Tak, Et TripAdvisor-medlem
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Et TripAdvisor-medlem
Cherry Hill, New Jersey
112
Anmeldt 20. juli 2005
Google Oversæt

12  Tak, Et TripAdvisor-medlem
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juli 2005
Google Oversæt

  • Overnattede: Juni 2005
    • Værdi
    • Renlighed
    • Service
13  Tak, bleacherdave
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. juli 2005
Google Oversæt

Overnattede: April 2004
25  Tak, BrettKorensky
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Overvej også disse indkvarteringssteder i eller i nærheden af Hopewell
20 km væk
Hyatt Zilara Rose Hall
Hyatt Zilara Rose Hall
Nr. 2 af 6 i Rose Hall
2.605 anmeldelser
98,7 km væk
Jamaica Inn
Jamaica Inn
Nr. 1 af 35 i Ocho Rios
1.333 anmeldelser
22,4 km væk
Hilton Rose Hall Resort & Spa
Vis priser
Vis priser
Vis priser
18,4 km væk
Half Moon
Half Moon
Nr. 3 af 63 i Montego Bay
2.108 anmeldelser
15,5 km væk
Sandals Royal Caribbean Resort and Private Island
20,3 km væk
Hyatt Ziva Rose Hall
Hyatt Ziva Rose Hall
Nr. 3 af 6 i Rose Hall
2.972 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Round Hill Hotel & Villas? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Round Hill Hotel & Villas

Adresse: John Pringle Drive, Hopewell, Montego Bay, Jamaica
Telefonnummer:
Beliggenhed: Caribien  > Jamaica > Saint James Parish > Montego Bay > Hopewell
Faciliteter:
Bar/lounge Strand Forretningscenter med internetadgang Fitnesscenter Gratis højhastighedsinternet (WiFi) Gratis parkering Aktiviteter for børn (børne-/familievenligt sted) Restaurant Roomservice Spa Suiter Swimmingpool Lufthavnstransport
Hotelstil:
Vurderet som nr. 1 ud af 1 hoteller i Hopewell
Prisområde: 1.969 kr.-5.855 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:4,5 stjerner — Round Hill Hotel & Villas 4.5*
Antal værelser: 95
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Expedia, Hotels.com, Booking.com, TripOnline SA og 5viajes2012 S.L., så du med ro i sindet kan reservere på Round Hill Hotel & Villas. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.
Også kendt som:
Round Hill Hotel And Villas
Round Hill Resort
Round Hill Jamaica

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering