Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Booking.com
Hotels.com
Få bonusser med One Key
Algotels
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
BjørnHansen
Hellerup, Danmark

...En god sommer ferie!!!

Anmeldelse af Pergola Hotel & Spa
4,0 ud af 5 boblerAnmeldt 29. aug. 2023
Vi har en god sommer ferie i pergola hotel. Rosele snak med os på dansk. Hun er meget venlig. Mange Tak!!!! Vi opgraderer et værelse med hav og udsigten var perfekt. Vi er meget glade. Mad i bonvatentura er okay. Cave bar Oliver også den indiske mand er meget pæn. Svømmepøl er fantastisk! Vi ses næste sommertid!
Dato for ophold: juli 2023
Rejsetype: Rejste som par
Problemer med denne anmeldelse?
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Management Pergola Hotel Spa, Guest Services / Front Office hos Pergola Hotel & Spa, svarede på denne anmeldelse
Svarede 30. aug. 2023
Kære gæster,

Tak så meget for at have valgt Malta og Pergola Hotel til din sommerferie!

Vi er glade for at læse, at din bolig var perfekt, og vi ser nu frem til at byde dig velkommen igen i den nærmeste fremtid.

Med venlig hilsen,
Pergola Hotel & Spa Team
Dette svar er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en ledelsesrepræsentant og ikke holdningen hos Tripadvisor LLC.
Visningen af bookingtilbud for hver ejendom tager højde for den kompensation, som vi har modtaget fra vores partnere. De viste priser kan variere afhængigt af værelsestyper. De viste priser er de lavest tilgængelige, svarende til den billigste værelsestype, der er til rådighed, og som leveres fra vores partnere på tidspunktet for brugerens søgning.
Hoteller i nærheden
Tripadvisor
991 kr.
927 kr.
Refusionsberettiget
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Algotels
0.1 km fra Pergola Hotel & Spa
Gratis wi-fi
Pool
Radissonhotels.com
1.518 kr.
  • Tripadvisor
    1.518 kr.
  • Booking.com
  • Hotels.com
3.3 km fra Pergola Hotel & Spa
Gratis wi-fi
Ved stranden
Booking.com
  • Expedia.com
  • ZenHotels.com
    761 kr.
  • Hotels.com
0.3 km fra Pergola Hotel & Spa
Gratis wi-fi
Pool
Booking.com
  • Expedia.com
  • Hotels.com
  • Official Hotel Site
0.2 km fra Pergola Hotel & Spa
Gratis wi-fi
Pool
Booking.com
  • Expedia.com
  • ZenHotels.com
    1.052 kr.
  • Hotels.com
0.8 km fra Pergola Hotel & Spa
Pool
Restaurant
Expedia.com
Få bonusser med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    578 kr.
  • Hotels.com
0.5 km fra Pergola Hotel & Spa
Gratis wi-fi
Pool
Booking.com
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    536 kr.
  • Priceline
4.1 km fra Pergola Hotel & Spa
Gratis parkering
Pool
Vis flere hoteller i Mellieha
Anmeldelser (3.109)
Filtrer anmeldelser
3.109 resultater
Medlemsvurdering
1.372
1.081
365
182
109
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
1.372
1.081
365
182
109
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
1-6 af 3.109 anmeldelser
Anmeldt d. 20. august 2022

Vores toilet var utæt, og fik at vide at de ville fikse det dagen efter, hvilket ikke var tilfældet, da det i stedet tog dem 4 dage, derudover tog det 3 ture til receptionen for at få håndsæbe på værelset. Værelset var derudover ret indelukket, og der var ikke de bedste muligheder for at lufte ud.
Morgenmaden i restauranten var fin, massere af valgmuligheder, dog en helt anden sag med aftensmad, der ofte var tørt og intetsigende. Overtjeneren i restauranten var ikke særlig serviceminded, og virkede tit som om vi ubelejligerede ham ved at komme.
Poolområdet var alt for tæt af solsenge og parasoller, og poolen var meget lille i forhold til mængden af mennesker, og især børn, der gerne ville lege i poolen. De mange mennesker betød at poolen blev ret klam af solcreme og sved.
Dertil er hotellet stort og lidt svært af komme rundt i.

Værelsestip: Sørg for at få et værelse med balkon.
Dato for ophold: august 2022
    • Værdi
    • Renlighed
    • Service
Tak, MaleneSvendsen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Management Pergola Hotel Spa, Guest Services / Front Office hos Pergola Hotel & Spa, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 21. august 2022

Kære gæst,

Tak for at du har valgt at blive hos os og for at dele sådan værdifuld feedback.

Vi beklager at vi læste, at visse aspekter kan have påvirket den generelle glæde ved dit ophold.

Vi håber, at vi får en anden mulighed for at byde dig velkommen igen i fremtiden.

Med venlig hilsen,
Pergola Hotel & Spa Team

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 21. august 2020

Fantastisk ferie på Malta og et super dejligt ophold på Pergola Hotel og Spa. Det kan klart anbefales at tage ophold på det hotel. Super venligt personale og der foretages rengøring hver dag. Det er ikke sidste gang vi kommer der:-)

Dato for ophold: juli 2020
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
1  Tak, kenneth2207
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Sunsites Ltd, Guest Services / Front Office hos Pergola Hotel & Spa, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 21. august 2020

Kære gæster,

Tak så meget for at have valgt Malta og Pergola Hotel til din sommerferie!

Vi er glade for at læse, at din bolig var perfekt, og vi ser nu frem til at byde dig velkommen igen i den nærmeste fremtid.

Med venlig hilsen,
Pierre Agius
Rooms Division Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 9. november 2019 fra mobile enheder

Fint hotel, med central beliggenhed, 5 min. Fra busstop.

Der er generelt venligt og imødekommende personale, vi oplevede dog, direkte manglende service i “cave bar” noget af personalet ikke så meget som reagerede når man ville købe mad eller drikkevarer, de kunne sælge meget mere, hvis de ville..

Værelset var fint og rent og den daglige rengøring meget effektiv, med stort brug af noget klorholdigt rengøringsmiddel.

Det tager tid at finde rundt på hotellet, da det ligger på begge sider af en “gade”.

Morgenmaden var ok, men ikke mere end hvad man kan forvente.

Dato for ophold: november 2019
Rejsetype: Rejste som par
1  Tak, Tonbir
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
ManagementPergola, Manager hos Pergola Hotel & Spa, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 10. november 2019

Kære gæst,

Tak for at du har valgt at blive hos os og for at dele sådan værdifuld feedback.

Vi beklager at vi læste, at visse aspekter kan have påvirket den generelle glæde ved dit ophold.

Vi håber, at vi får en anden mulighed for at byde dig velkommen igen i fremtiden.

Med venlig hilsen,
Pierre Agius
Rooms Division Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 9. maj 2019

Det tog os nogle dage at lære hotellet at kende indvendigt, med sine mange og forskellige labyrintagtige gange. Hotellet virker renligt og personalet er venligt og imødekommende. Det overraskede os dog, at man skal betale leje for værdibokset der følger med værelset.
Morgenmaden var ikke til at råbe hurra for, så den sprang vi over de fleste dage.
Vi brugte ikke hotellets restaurant, der virkede meget kedelig. Vi troede at vi kunne få gode cocktails ved pool-baren, men det var det slet ikke i virkeligheden.
Som erfarne sauna entusiaster, så var hotellets sauna- og spa faciliteter en stor skuffelse. Det er overdrevet at kalde hotellet for et luksus-hotel, men beliggenheden er ok, med kort afstand til centrum og busforbindelser.

Værelsestip: Værelserne på øst- og sydsiden er mere stille. Vi valgte at opgradere til værelse med balkon, og det gav mere luft.
Dato for ophold: maj 2019
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Sted
    • Renlighed
    • Service
Tak, Blitzard
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
ManagementPergola, Manager hos Pergola Hotel & Spa, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 24. juli 2019

Kære gæst,

Tak for at du har valgt at blive hos os og for at dele sådan værdifuld feedback.

Vi beklager at vi læste, at visse aspekter kan have påvirket den generelle glæde ved dit ophold.

Vi håber, at vi får en anden mulighed for at byde dig velkommen igen i fremtiden.

Med venlig hilsen,
Pierre Agius
Rooms Division Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 10. juli 2018 fra mobile enheder

Personalet var hjælpsomme og flinke. Hotellet er også rent. Udendørs faciliteter er også ok.
Fitnes rummet var ekstremt dårligt en lille løbemaskine en cykel to stk 5 kilo håndvægte og en gym måtte. Resten af maskinerne ca 5 stk fungerede ikke. Aircondition i lejligheden fungerede dårligt særligt om natten. En byggeplads lige ved siden af, larm fra brækkere og vinkelslibere hele dagen. Lejligheden var meget slidt og sengene havde bare nogle tynde dårlige madrasser. Og så det bedste, kl 1600 blev poolen lukket og alle solstolene fjernet, grotte barren lukkede også. Alt på grund af et Privat birth day party. Så hotellets gæster måtte finde sig noget andet at lave. Spurgte i receptionen og fik at vide at vi så måtte bruge børnepoolen. Har prøvet mange 4 stjernet hoteller på Mallorca og grand canaria. De var allesammen tusind gange bedre. To stjerner et rigeligt for dette hotel. Jeg kommer aldrig tilbage og er glad for at jeg kun skal være her en uge. Alt i alt en ekstremt dårlig oplevelse.
Vh
Jákup
Færøerne

Dato for ophold: juli 2018
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, glyvursnes
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Se flere anmeldelser