Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“If you just want to relax...”

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 9 websites mere!
Maritim Antonine Hotel & Spa
Vurderet som nr. 5 ud af 12 hoteller i Mellieha
Udmærkelsescertifikatet
Anmeldt 13. juli 2017 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: Juli 2017, rejste som par
1  Tak, Louise D
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
MaritimMalta, Guest Relations Manager hos Maritim Antonine Hotel & Spa, svarede på denne anmeldelseSvarede 14. juli 2017
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (2.505)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

854-858 af 2.505 anmeldelser

Anmeldt 13. juli 2017
Google Oversæt

Overnattede: Juli 2017, rejste som par
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
1  Tak, Paul A
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
MaritimMalta, Guest Relations Manager hos Maritim Antonine Hotel & Spa, svarede på denne anmeldelseSvarede 14. juli 2017
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 12. juli 2017
Google Oversæt

Værelsestip: Excellent and clean...
Vis flere værelsestip
Overnattede: Juli 2017, rejste som par
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
1  Tak, valeriemeli
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
MaritimMalta, Guest Relations Manager hos Maritim Antonine Hotel & Spa, svarede på denne anmeldelseSvarede 13. juli 2017
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 11. juli 2017
Google Oversæt

Værelsestip: Ask for a room at the back for a pleasant outlook.
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: Juni 2017, rejste som par
    • Værdi
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, Susan O
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
MaritimMalta, Guest Relations Manager hos Maritim Antonine Hotel & Spa, svarede på denne anmeldelseSvarede 12. juli 2017
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 10. juli 2017
Google Oversæt

Overnattede: Juni 2017, rejste med venner
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
1  Tak, Pe7Ma
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
MaritimMalta, Guest Relations Manager hos Maritim Antonine Hotel & Spa, svarede på denne anmeldelseSvarede 11. juli 2017
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Overvej også disse indkvarteringssteder i eller i nærheden af Mellieha
3,1 km væk
Radisson Blu Resort & Spa, Malta Golden Sands
0,1 km væk
Pergola Hotel & Spa
Pergola Hotel & Spa
Nr. 4 af 12 i Mellieha
1.745 anmeldelser
3,4 km væk
Ramla Bay Resort
Ramla Bay Resort
Nr. 7 af 12 i Mellieha
2.065 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
12,5 km væk
Hilton Malta
Hilton Malta
Nr. 3 af 33 i St. Julian's
4.917 anmeldelser
4,1 km væk
Paradise Bay Resort Hotel
2 km væk
Mellieha Bay Hotel
Mellieha Bay Hotel
Nr. 8 af 12 i Mellieha
2.162 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Maritim Antonine Hotel & Spa? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Maritim Antonine Hotel & Spa

Adresse: 94 Triq Gorg Borg Olivier, Mellieha, Island of Malta MLH 1021, Malta
Beliggenhed: Malta > Island of Malta > Mellieha
Faciliteter:
Bar/lounge Forretningscenter med internetadgang Fitnesscenter Gratis morgenmad Gratis højhastighedsinternet (WiFi) Gratis parkering Aktiviteter for børn (børne-/familievenligt sted) Tekøkken Restaurant Roomservice Bustransport Spa Suiter Swimmingpool Kørestolsadgang Lufthavnstransport
Hotelstil:
Nr. 4 forretningshotel i Mellieha
Nr. 5 luksushotel i Mellieha
Nr. 5 spahotel i Mellieha
Nr. 7 romantisk hotel i Mellieha
Nr. 8 familiehotel i Mellieha
Prisområde: 275 kr.-1.667 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:4 stjerner — Maritim Antonine Hotel & Spa 4*
Antal værelser: 218
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Booking.com, Hotels.com, Expedia, TripOnline SA, HotelsClick og 5viajes2012 S.L., så du med ro i sindet kan reservere på Maritim Antonine Hotel & Spa. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.
Også kendt som:
Maritim Antonine Hotel And Spa
Maritim Antonine Hotel Mellieha
Maritim Antonine Resort

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering