Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for dit ophold
Booking.com
Hotels.com
Algotels
924 kr.
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (2.102)
Filtrer anmeldelser
2.102 resultater
Medlemsvurdering
677
832
351
140
102
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
677
832
351
140
102
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
3-8 af 2.102 anmeldelser
Anmeldt d. 11. september 2018

Tilbragte den første uge af september på dette hotel der ligger i den kedelige ende af Mellieha. Solterrassen på toppen af hotellet, baren og restauranten sammen med morgenmadsrestauranten i bunden er af god kvalitet. Men resten af hotellet d.v.s. værelserne trænger i den grad til en overhaling, vandet dryppede fra alle vandhaner, incl. bruseren, skydedør til terrassen kunne ikke åbnes og rengøringsniveau var under middel. Normalt får man skiftet sengetøj en gang om ugen, hvilket vel også er passende. Men når temperaturen ligger over 27 grader døgnet rundt og luftfugtigheden over 64% SÅ burde et ekstra skift være en selvfølge!!

Dato for ophold: september 2018
2  Tak, NFH2015
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
SantiagoD1317, General Manager hos Luna Holiday Complex, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 25. september 2018
Google Oversæt

Dear Guest.

Thank you for taking your time in reviewing our property.

I took notes of your comments and we will use them to improve.

Thank you

Santiago D

Santiago@lhcmalta.com

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 12. juli 2018 fra mobile enheder

Efter er besøg på Gozo i 11 dage, skulle vi have en overnatning tættere på lufthavnen.

Vi boede på et familie værelse, hvor vi rejste 2 voksne og 3 børn (3, 16, 20 ) dejlig udsigt til stand og pool fra værelset. Kort afstand til en virkelig vidunderlig strand.

Kommer gerne retur.

Dato for ophold: juli 2018
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, MariaForsberg
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Santiago D, General Manager hos Luna Holiday Complex, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 17. juli 2018
Google Oversæt

Dear Maria, we thank you for your 4/5 star review in our property.

We are happy to hear that you had enjoyed your stay and

we look forward to welcome you again in the near future :)

Warm Regards

Santiago@lhcmalta.com

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 17. maj 2018 fra mobile enheder

Hotellet ligge godt i fht. restauranter, strand og med offentligt transport lige uden foran døren. Der er heller ikke en finger at sætte på servicen fra deres personale, men derudover var vi ikke imponeret.

Vi fik konstant gammelt tørt/sejt brød til morgenmad og det er IKKE ok, når man betaler for det.

Madrasserne på vores værelse burde have været udskiftet for flere år siden. De var hårde som sten og man lå direkte på fjedrene, så vi sov ikke ordentligt og havde konstant ondt i kroppen som følge af dette. Hovedpuderne var meget høje og også hårde som sten, så vær forberedt på dårlig søvn under opholdet

En sidste ting jeg vil pointere er, at der ikke bliver gjort meget ud af hyggen på hotellets udendørsarealer. Levende lys og nogle parasoller ved bordene - specielt i gårdhaven ved poolen - kunne gøre meget. Det er ikke muligt at finde skygge i løbet dagen og om aftenen føler man sig overbegloet fra folk der sidder på deres altan. Det var sjældent andre end rygerne der brugte gårdhaven.

Jeg syntes at dette hotel er ALT for dyrt ift. hvad man får for pengene, så på trods af søde og rare ansatte og fin beliggenhed i byen, så er det ikke et hotel jeg vil vende tilbage til igen.

Dato for ophold: maj 2018
Rejsetype: Rejste med familie
1  Tak, Tofte76
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Santiago D, General Manager hos Luna Holiday Complex, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 22. maj 2018
Google Oversæt

Good afternoon, we thank you for review us.

Your comments are important for us and we will take in

consideration in order to improve our services.

Should you wish to contact us, please send us an email at

Santiago@lhcmalta.com

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 8. november 2017 fra mobile enheder

Super fint hotel. Dejligt personale. Mega lækker morgen buffet. God beliggenhed. Fint værelse med aircon. Søde rengøringspersonale. Så dejligt med poolen på taget. Nemt med busserne næsten lige uden for døren. Og hvis man er på hotellet så er det også så nemt at komme ned til blue rose, som efter vores mening var en så fed tur. Især med snorkling grej. Kan også lånes der

Dato for ophold: september 2017
Rejsetype: Rejste som par
Tak, brudsikker
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Kyleborg, Manager hos Luna Holiday Complex, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 12. november 2017
Google Oversæt

Thank you Anders for your review and for having stayed with us at Luna. I am glad that you enjoyed your stay, particularly the breakfast, I will definitely be passing on you comments to the team

Hope to see you again in the future!
Best Regards

Kyle
kyle@lhcmalta.com

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 27. august 2017 fra mobile enheder

Sammen med to andre familiemedlemmer besøgte vi Malta for første gang. Det var særdeles spændende. Desværre var vores første hus i udu - ingen varmt vand. Det blev dog hurtigt løst til et bedre hus. Dejlige dage på øen. Gode oplevelser og fine restauranter.

Dato for ophold: december 2016
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, Mogens Nygaard N
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Kyleborg, General Manager hos Luna Holiday Complex, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 9. september 2017
Google Oversæt

Good morning Nygaard N

Thank you for staying with us at Luna and we also appreciate your feedback, thanks.

We are happy to note that your overall impression was positive and also that we sorted out issue with your room to your satisfaction and you were able to enjoy your break in our beautiful island.

We hope to see you magain in the near future

Regards
Sandro
sandro@lhcmalta.com

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser