Min første charter- og solferie og jeg er glad for at det blev på Mellieha Holiday Center.
Boligerne var rigtig fine, der var det der var brug for. Vi spise morgenmad og frokost i huset, og det fungerede helt fint. Supermarked havde et fint udvalg af brød og pålæg. Vi brugte ikke restauranterne på stedet.
Vi brugte ikke poolområdet med børnpool, men det virkede hvis godt for børnefamilierne.
Vi foretrak voksenområdet, med ro og mindre pool, der også gik indenfor. Det fungerede så fint, der kunne godt være nogle flere solbænke, der var rift om at kunne nyde roen, uden de søde børn.
Vi gjorde brug af spa tilbuddet og fik en skøn fuld-body massage.. Virkelig skønt og dygtig massør.
Vi var på to ture, den ene til Mosta, hvor vi så Kuppekirken og Mdina hvor vi gik rundt i byen. Virkelig god tur, Maja var vist guide og hun gjorde det så fint og med en masse information.
Den anden tur var til Gozo, naboøen. Rigtig fin tur med frokost på et lille BB sted, rigtig hyggeligt. Vi sluttede i Victoria, hvor der ligger en fantastisk lille biks, Kathleens Boutique med striktrøjer og sjaler. Virkelig lækker butik, med mega billigt håndstrikket lækkerier..
Alt i alt en rigtig god tur og et dejligt sted at have som base..