Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk hyggeligt sted”
Anmeldelse af Bouquet Garni

Bouquet Garni
Udmærkelsescertifikatet
Prisklasse: 0 $ - 41 $
Flere restaurantoplysninger
Restaurantoplysninger
Velegnet til: Forretningsmøder, Lokalt køkken, Særlige lejligheder, Romantisk
Spisemuligheder: Efter lukketid, Morgenmad, Aftensmad, Frokost, Reservationer
Anmeldt 29. januar 2020

Uden sammenligning den bedste restaurant i Mellieha. Blæksprutten fås ikke bedre nogen steder - blød og crispy på en gang og med enestående velsmag. Som alt andet i Bouquet Garni

Dato for besøg: januar 2020
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Bente D
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (2.027)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

1-5 af 2.028 anmeldelser

Anmeldt 29. november 2019 fra mobile enheder

Lille rigtig hyggeligt sted med en udsøgt betjening og skønt fiskefad med valgfri fisk, kæmperejer og muslinger. Klart anbefalelsesværdigt.

Dato for besøg: november 2019
Tak, HenrikJ889
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. april 2019

En af Maltas bedste restauranter. Det er en hyggelig lille restaurant, hvor der skal bestilles bord, hvis man ikke vil gå forgæves.
Deres fiskeplatte er vidunderlig, og man vælger selv af dagens friske fisk.
Restauranten er lidt dyrere end almindeligt i Malta, men en helt vidunderlig dessert - Pavlova med bær - er nok overkommelig til små 40 kr.

Dato for besøg: april 2019
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Dorte D
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. oktober 2018

Her er tale om en perle.
Udefra ser det ganske almindeligt ud. Indenfor i lokalet er der ganske pænt.
Service er i top og nærværende.
Men...
Så snart døren åbnes fra køkkenet og den første ret bliver serveret forstår man hvorfor man altid bestille bord her i god tid. Maden er i absolut særklasse!

Dato for besøg: oktober 2018
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, nielsenct
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. maj 2018 fra mobile enheder

Virkelig dejlig restaurant hvor man mærker at der kræses for gæsterne. Måske ikke så børnevenlig hvis man han "smagsudfordrede" børn, men VIRKELIG god mad og vin, stemning og betjening!

Dato for besøg: maj 2018
Tak, tinerudloff
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Bouquet Garni, kiggede også på

Valletta, Island of Malta
 
St. Julian's, Island of Malta
Bugibba, St. Paul's Bay
 

Har du været i Bouquet Garni? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering