Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (4.150)
Filtrer anmeldelser
4.150 resultater
Medlemsvurdering
2.591
1.032
309
129
89
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
2.591
1.032
309
129
89
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
1-6 af 4.150 anmeldelser
Anmeldt d. 23. februar 2017

Vi boede på 5. sal. Det kan være lidt svært at finde rundt i numrene i starten, men der er god udsigt til hotellet og vandet.
De gør utrolig meget ud af at holde rent på hotellet.
Der er gratis wifi på værelset :)
Deres ene store pool er opvarmet til 26 grader i februar, dejligt!
De har fitnesscenter, spa, pools indendørs og jacuzzi. Men man SKAL være over 16 år for at bruge det.
De udlejer cykler for en dag for ca. 20 euro, det er billigt. Der var mange på cykeltur dernede i området.
De har Legeklub til børn, selvom vi ikke brugte den, så var der andre som gjorde.
De har et program med yoga, pilates osv. flere gange om dagen.
Det ligger i roligt område lige skråt overfor en golfbane og ca. 1,5 km fra ok indkøbscenter.
Hvis man vil opleve en rolig ferie, så lej bil og brug dette hotel som udgangspunkt.
deres mad er ok. Der er fx smoothies til morgenmad og live-cooking.
Vi vil gerne bo her igen.

Værelsestip: Få udsigt ud mod vandet væk fra bar.
Dato for ophold: februar 2017
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Service
Tak, Sacha R
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
ManagerMeloneras, Equipo Directivo hos H10 Playa Meloneras Palace, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 9. marts 2017
Google Oversæt

Käre Sacha R,

Tack för att dela din upplevelse hos oss.

Vi är glada att läsa att du har njutit din vistelse på vårt hotell, och att du tyckte mycket om platsen, internettjänster, cykeluthyrning och varma pooler,

Vi uppskattar din recommandation för framtida användare och ser fram emot att välkomna dig igen,

bästa hälsningar,

Equipo Directivo H10 Playa Meloneras Palace*****

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 11. december 2016 fra mobile enheder

Dejligt hotel, roligt og med god service overalt, i restauranten, i barerne , receptionen og hos rengøringspersonalet.
Ligger i roligt område, og med gåafstand til forretninger og flere gode restauranter.
Mvh
Steen

Dato for ophold: november 2016
Rejsetype: Rejste som par
Tak, Steen D
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
ManagerMeloneras, Equipo Directivo hos H10 Playa Meloneras Palace, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 16. december 2016
Google Oversæt

Kära Gäste,

Det är ett nöje att veta att vi har uppfyllt dina förväntningar. Vårt läge och personal gör vårt hotell en special ställe. Tack så mycket för din kommentar.

Vi kommer att vara glada att välkomna dig igen.

hälsningar,

Equipo Directivo H10 Playa Meloneras Palace*****

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 3. januar 2016

Hotellet ligger rigtigt godt. I gå afstand er der kun ca. 1,5 km til nærmeste gode shopping. Der er dog nogle forretninger lige neden for hotellet, ved stranden, men de indeholder mere turist ting. For nogle værelser er der direkte udsigt over havet. Vi fik dog et meget mørkt værelse. Det mørkeste værelse vi nogensinde har haft. Det var som at bo i en kælder - værelse 261 - jeg ville i fremtiden undgå værelser med numrene fra 254-270. Der mangler også belysning i værelserne. Vi var 11 mennesker der rejste sammen og alle værelser på nær 1 - værelse 534 var meget mørke og lå uden nogen som helst udsigt. Vi brugte derfor overhovedet ikke terrassen. WI-FI fungerede også dårligt på værelset. Der var til gengæld den bedste service på hotellet og vi fik den bedste mad den 25. dec. vi nogensinde har fået på et hotel med all inclusive. Der var blandt andet hummer, krebs og store rejer ad libitum. derudover var der dagligt en lækker buffet. Maden ved poolen var dog lidt kedelig og med et meget lille udvalg. Der var underholdning på hotellet, hver eneste aften med lidt blandet kvalitet. Drinks på hele hotellet var fantastiske. Det der imponerede mest, var den medarbejderstab der var tilknyttet hotellet. Alle var utroligt søde og hjælpsomme og man blev mødt med et smil fra alle. Hotellet vender mod vest og man har mulighed for at se den flotteste solnedgang.

Dato for ophold: december 2015
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Værdi
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, Marianne N
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 7. april 2015

Vi var der den sidste uge i marts og var heldige med vejret .Vi blev meget fornemt modtaget med venlighed og champagne.Receptionen ligger øverst i en Gaudi inspireret kuppel .Hele arkitekturen er en fryd for øjet .Vi have aldrig problemer med at få plads ved poolene og nød stilheden ved den børnefri pool .Vi nød dagligt gåture ad promenaden ind mod Maspalomas, hvor er også er mange indkøbsmuligheder. Trods de mange gæster ,var fadene hele tiden fyldt op med et imponerende udvalg af mad . Venligt og opmærksomt personale sørgede for at alt gik glat .Vi vender gerne tilbage .

Dato for ophold: marts 2015
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Service
2  Tak, Mad123236
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 5. februar 2015

Vi havde en uges ferie i januar.
Værelset er rummelig,med moderne indretning, balkon og skøn havudsigt, som forudbestilt.
Restaurant var ganske overvældende med enormt udbud både på morgenmads og aften buffet. Buffet var daglig meget varieret i udvalg både kolde som varme retter. Også mulighed for at spise udendørs. Det var den store luksus.
Betjeningen er helt i top, man er virkelig velkommen og har en følelse af, at det netop er din ferie, der er vigtigst af alt.
Børneshows og forskellig underholdning og sportsmuligheder henover dagen. Hotellet har sit egen team, det står for alle disse arrangementer, og de er meget dygtige og engagerede i at få alt til at fungere på bedste vis.
Vi kommer gerne tilbage.
Vi kan varmt anbefale hotellet.
Venligst Elsebeth & Bjarke Schmidt, Sønderborg, Danmark

Værelsestip: Hvis man er til balkon - så er Havudsigt en stor fordel - Det koster lidt ekstra - men det er også det værd
Dato for ophold: januar 2015
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, BjS1946
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser