Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Proche d'Anduze”

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 4 websites mere!
Hôtel Le Domaine de La Régaliere
Vurderet som nr. 3 ud af 6 hoteller i Anduze
Anmeldt 4. november 2017
Google Oversæt

Værelsestip: Devant, vue sur le jardin et à l'arrière, vue sur la campagne
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: September 2017, rejste som par
    • Værdi
    • Søvnkvalitet
    • Service
Tak, michelr378
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (13)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

1-5 af 13 anmeldelser

Anmeldt 3. oktober 2017
Google Oversæt

Værelsestip: Choisir peut être une chambre qui à déjà été rénovée !
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: September 2017, rejste med venner
    • Værdi
    • Værelser
    • Service
Tak, Jean Pierre B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. september 2017
Google Oversæt

  • Overnattede: September 2017, rejste som par
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Service
Tak, rasab154
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
ValeriePascal30, Propriétaire hos Hôtel Le Domaine de La Régaliere, svarede på denne anmeldelseSvarede 25. september 2017
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 17. august 2017 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: August 2017, rejste med venner
Tak, denisfister
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
ValeriePascal30, Propriétaire hos Hôtel Le Domaine de La Régaliere, svarede på denne anmeldelseSvarede 18. august 2017
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 15. august 2017 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: August 2017, rejste med familie
Tak, Elodie J
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Overvej også disse indkvarteringssteder i eller i nærheden af Anduze
0,8 km væk
Hotel Restaurant La Porte des Cevennes
3,2 km væk
Hotel de la Madeleine
1 km væk
Apart’Hotel Les 4 Sources
Vis priser
Vis priser
Vis priser
1,9 km væk
Hotel Les 3 Barbus
Hotel Les 3 Barbus
Nr. 1 af 1 i Generargues
152 anmeldelser
9,6 km væk
Logis la Corniche des Cévennes
Logis la Corniche des Cévennes
Nr. 2 af 6 i Saint-Jean-du-Gard
178 anmeldelser
8,6 km væk
Hotel Les Bellugues
Hotel Les Bellugues
Nr. 1 af 6 i Saint-Jean-du-Gard
143 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Hôtel Le Domaine de La Régaliere? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Hôtel Le Domaine de La Régaliere

Adresse: 1435 route de Saint Jean du Gard, 30140, Anduze, Frankrig
Beliggenhed: Frankrig > Occitanie > Gard > Anduze
Faciliteter:
Bar/lounge Gratis parkering Restaurant Swimmingpool
Hotelstil:
Vurderet som nr. 3 ud af 6 hoteller i Anduze
Prisområde: 551 kr.-663 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:2 stjerner — Hôtel Le Domaine de La Régaliere 2*
Antal værelser: 11
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Expedia, Hotels.com og Booking.com, så du med ro i sindet kan reservere på Hôtel Le Domaine de La Régaliere. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering