Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Vente tid ”
Anmeldelse af Brygger Bauers Grotter

Brygger Bauers Grotter
nr. 5 af 86 Restauranter i Viborg
Køkkener: International
Restaurantoplysninger
Anmeldt for 4 uger siden fra mobile enheder

Super lækker mad og super god service. Tjenerne har virkelig styr på vinen og menuen. Men de kan ikke følge med en lørdag aften når de kun er to tjenere. Vi ventede 1 time på desserten. Som kompensation fik vi et dejligt glas portvin.

Dato for besøg: juli 2020
Tak, AnneSofieE5
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (77)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

4-8 af 77 anmeldelser

Anmeldt for 4 uger siden fra mobile enheder

Lækker tapas med tilhørende vinmenu Fantastisk betjening og de smukkeste unikke rammer at nyde det i. Fair priser ift oplevelse og kvalitet. Skal besøges i Viborg. Go go go

Dato for besøg: juli 2020
Tak, G4265KMchrisj
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. marts 2020 fra mobile enheder

Spiste frokost med en veninde. Vi fik en super lækker tapas, som på bedste vis blev præsenteret af en dygtig og yderst behagelig tjener.
Hertil to lækre vine.
Vil virkelig gerne anbefale det og naturligvis i de skønne historiske omgivelser.

Dato for besøg: marts 2020
Tak, Kalanchoe523
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. marts 2020 fra mobile enheder

Fantastisk god mad, vin og service. Vi fik en flere retters menu med tilhørende vinmenu, som bare smagte rigtig godt. Brygger Bauers Grotter er beliggende i rigtig hyggelige og historiske lokaler - et besøg værd.

Dato for besøg: august 2019
Tak, jesperschroll
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. marts 2020

Skøn aften med tapas i høj kvalitet. God vin og en spændende præsentation af stedets historie. Det er ikke mange steder man besøger i Danmark med indlagt privat vand kilde.:-)

Dato for besøg: december 2019
Tak, 141s_renr
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Brygger Bauers Grotter, kiggede også på

 

Har du været i Brygger Bauers Grotter? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering