Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
Gitte N

Firma weekend

Anmeldelse af Peak 12 Hotel
4,0 ud af 5 boblerAnmeldt 8. okt. 2023

Venlig velkomst, personale klar til at hjælpe ved spørgsmål.
Fin værelse.
God pude.
Rent og pænt.
Rolig.
Drinks på 11 etage.
Mulighed for at bowle,tæt på Ting hallen. og det glade vanvid
Kan anbefalers
Dato for ophold: oktober 2023
Værelsestip: Nyt hotel, nabo til Tinghallen. Gratis parkering ved hotellet. Fin morgenmads restaurant.
Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
4,0 ud af 5 boblerVærdi
4,0 ud af 5 boblerSted
4,0 ud af 5 boblerService
Problemer med denne anmeldelse?
Peak Hotel, Gæsteservice/reception hos Peak 12 Hotel, svarede på denne anmeldelse
Svarede 10. okt. 2023
Kære Gitte ,

Tak for din feedback. Vi sætter stor pris på både ris og ros, da dette er med til at gøre os bedre.

Vi er rigtig glade for at høre, at vores personale var behjælpelige og at du finder vores værelser skønne.

Endnu engang tak og vi håber at se dig igen på Peak 12 Hotel.

Julie
Peak 12 Hotel
Dette svar er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en ledelsesrepræsentant og ikke holdningen hos Tripadvisor LLC.
Hoteller i nærheden
40.2 km fra Peak 12 Hotel
Pool
Vis flere hoteller i Viborg
Anmeldt d. 7. oktober 2023

Moderne og lækkert værelse med god udsigt og balkon på 6 sal. Virkelig venlig, serviceminded og opmærksom personale. Tæt beliggende på centrum og lige ved tinghallen hvor vi var til møde og fest. Masser af fri parkeringsmuligheder. Vi nåde desværre ikke at smage morgenmaden men det var da vores egen skyld. ( den tager vi med næste gang ) Vi sov simpelthen for godt i sengen 😁

Dato for ophold: september 2023
  • Rejsetype: Rejste med familie
Tak, mbh1986
Anmeldt d. 27. august 2023

Usædvanlig god service og et virkelig dejligt hotel. Alt var i top, fra mad til personale. Tagterrassen er prikken over i’et, hvor du får den smukkeste udsigt over Viborg og omegn. Morgenmadsbuffet var utrolig lækker.

Dato for ophold: august 2023
Rejsetype: Rejste med venner
Tak, MonaWK
Anmeldt d. 10. september 2022

Meget fint og nyt, flot bar, værelse godt, men se TV? Glem at se TV, det foregår med apps, som ikke fungerer, apps man skal købe adgang til, og TV er ikke på nettet, så glem at selv logge ind på Apple eller Netflix. Helt godnat. Google cast fungerer ikke. Det rene koks. Næste ophold? Et andet sted byen.

Dato for ophold: september 2022
  • Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
Tak, Michael H
Peak Hotel, Guest Services / Front Office hos Peak 12 Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 21. november 2022

Kære Michael,

Vi er glade for at du har taget tid til at sende os feedback.

Vi er kede af at du tv'et virkede som normalt. Vi giver dine kommentarer videre, hvilket er med til at gøre os bedre.

Vi håber at du besøger os igen, og giver os mulighed for at vise vores høje standard.

Med venlig hilsen,

Sophus S. Andreasen
Peak 12

Anmeldt d. 10. september 2022

Tak for en sms med direkte link til jeres gæstebog - Her er jeg så nu, står stadig i jeres lobby og prøver at checke ind, men jeres oldnordiske system er stadig ved at opdatere. Vi har ekstra værelser hos jeres kollega i byen, men orker ikke tage en taxa derned.

Dejlig med så moderne et hotel, at man ikke bare kan få en nøgle.

Pigen i receptionen gav en god kamp.

Dato for ophold: september 2022
Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
Tak, MartinNickB

Kære gæst,

Vi er glade for at du har taget tid til at sende os feedback.

Vi er selvfølgeligt ked af, at dine forventninger ikke er blevet befriet til fulde. Vi giver dine kommentarer videre, hvilket er med til at gøre os bedre.

Sophus S. Andreasen
Peak 12

Anmeldt d. 9. april 2022 fra mobile enheder

Dejligt hotel med gode værelse.

Det bedste er baren hvor man bliver mødt af dejligt imødekommende personalle der gerne vil kræse for at man får en super aften med drinks du ikke lige støver op alle steder 🙂

Fedt med nøglekode til værelserne så man modtager sms med kode og når værelset er klar til tjek ind. Også 3 timer før den reelle tjek ind.

Dato for ophold: april 2022
Rejsetype: Rejste som par
Tak, GertJensenDk
Peak Hotel, Guest Services / Front Office hos Peak 12 Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 19. april 2022

Kære Gert,

Mange tak fordi du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse

Skønt at høre du har nydt dit ophold hos os!
Vi er glade for at høre dine positive feedback om vores gode Bar Flora, det bliver videregivet til de dygtige bartendere.

Vi håber vi får mulighed for at byde velkommen på Peak 12 endnu en gang!

Rasmus Frederiksen
Peak 12 Hotel