Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
Ulla D
Aabenraa, Danmark

Plads til forbedringer.

3,0 ud af 5 boblerAnmeldt 7. apr. 2024fra mobile enheder
Hotellet er ældre og trænger til modernisering. Vi boede 2 dage i en præsident suite som var væk fra hovedhotellet hvor der var reception og morgenmad. Det var regnvejr hvilket ikke gjorde oplevelsen bedre når man skulle op på 1. sal ad en udvendig jerntrappe. Værelset var stort, gammeldags og badeværelset lugtede af kloak. Der var pænt rent og sengen var en dejlig stor dobbeltseng som var af nyere dato så det var et plus. Morgenmaden var standard kedelig, men brødet og den friske frugt var dejligt.
Dato for ophold: april 2024
Rejsetype: Rejste som par
Problemer med denne anmeldelse?
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Ole Bach, Ejer hos Best Western Palads Hotel, svarede på denne anmeldelse
Svarede for 4 uger siden
Palads hotel ligger midt i centrum af Viborg. Derfor har kun kunnet udvide hotellet ved at opkøbe naboejendomme. Dette betyder at mange af vore værelser har direkte indgang og altså ikke ligner et traditionelt hotel. Jeg kan forstå at I har valgt at bruge brandtrappen. Dette er ok, men der er også en indvendig trappe. Jeg beklager kloarklugten. Den kan opstå hvis vandlåsen løber tør for vand. Lugten forsvinde straks når man bruger vand.
Dette svar er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en ledelsesrepræsentant og ikke holdningen hos Tripadvisor LLC.
Visningen af bookingtilbud for hver ejendom tager højde for den kompensation, som vi har modtaget fra vores partnere. De viste priser kan variere afhængigt af værelsestyper. De viste priser er de lavest tilgængelige, svarende til den billigste værelsestype, der er til rådighed, og som leveres fra vores partnere på tidspunktet for brugerens søgning.
Hoteller i nærheden
Booking.com
1.138 kr.
  • Expedia.com
    1.237 kr.
  • Trip.com
    815 kr.
  • Hotels.com
    1.175 kr.
0.9 km fra Best Western Palads Hotel
Gratis wi-fi
Gratis parkering
Booking.com
901 kr.
829 kr.
  • Agoda.com
    901 kr.
  • Trip.com
    899 kr.
  • Priceline
0.7 km fra Best Western Palads Hotel
Booking.com
750 kr.
Refusionsberettiget
  • Hotels.com
    750 kr.
  • Expedia.com
    750 kr.
  • eDreams
    750 kr.
2.4 km fra Best Western Palads Hotel
Gratis wi-fi
Gratis parkering
Booking.com
518 kr.
  • Agoda.com
    518 kr.
  • Vio.com
    518 kr.
  • eDreams
    518 kr.
0.4 km fra Best Western Palads Hotel
Gratis wi-fi
Viborg Oude Stad
Booking.com
850 kr.
782 kr.
Refusionsberettiget
  • Agoda.com
    850 kr.
  • eDreams
    782 kr.
  • Vio.com
    850 kr.
0.6 km fra Best Western Palads Hotel
Gratis wi-fi
Booking.com
675 kr.
Refusionsberettiget
Forudbetaling er ikke nødvendig
  • Priceline
    675 kr.
  • Agoda.com
    675 kr.
6.6 km fra Best Western Palads Hotel
Gratis wi-fi
Gratis parkering
?
Booking.com
400 kr.
Refusionsberettiget
  • ZenHotels.com
  • Lol.travel
  • Vio.com
20.7 km fra Best Western Palads Hotel
Gratis wi-fi
Gratis parkering
Booking.com
695 kr.
647 kr.
  • Agoda.com
    695 kr.
18.9 km fra Best Western Palads Hotel
The garden
Booking.com
450 kr.
Refusionsberettiget
Forudbetaling er ikke nødvendig
  • Priceline
    450 kr.
  • Agoda.com
    450 kr.
  • Vio.com
    450 kr.
6.1 km fra Best Western Palads Hotel
Gratis wi-fi
Yvonne værelset er hotellets mindste dog blandt de største i personlighed… Yvonne er sensuel, viljestærk, kitsch og styrede de 3 mænd fra Olsen Banden med ‘fast hånd’
Booking.com
850 kr.
690 kr.
Refusionsberettiget
  • Hotels.com
    752 kr.
  • Expedia.com
    850 kr.
  • Priceline
    750 kr.
59.2 km fra Best Western Palads Hotel
Vis flere hoteller i Viborg
Anmeldelser (245)
Filtrer anmeldelser
245 resultater
Medlemsvurdering
63
86
56
26
14
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
63
86
56
26
14
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
5-10 af 245 anmeldelser
Anmeldt d. 20. marts 2024

Jeg kommer aldrig igen.
Jeg ønsker ikke at remse mine klagepunkter op her.
Vi er alle forskellige
Standarten passe bare ikke mig, heller ikke om prisen havde været det halve.
Der findes så mange alternativer og det er let at finde noget hvor barren er sat højere.

Dato for ophold: november 2023
  • Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Sted
    • Service
Tak, Bente W
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Ole Bach, Ejer hos Best Western Palads Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 21. marts 2024

Hvis du ombestemmer dig, vil jeg foreslå at du booker i en af vore nye afdelinger, hvor alle værelser har privat spa, sauna og køkken.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 7. oktober 2023

+ Vi havde et stort rummelig værelse med køkken i en bygning overfor hotellet. God seng og lækkert med mulighed for at brygge forskellige slags kaffe på værelset. Venlig personale.

Vi nåde desværre ikke morgenmaden da vi havde et meget stram program, men det var vores egen skyld.

- badeværelset var af noget ældre dato. Vi kunne godt have brugt flere tv kanaler og lidt forvirring med parkering.

Dato for ophold: september 2023
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Service
Tak, mbh1986
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Ole Bach, Ejer hos Best Western Palads Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 21. marts 2024

Tak for din anmeldelse. Vi har 6 forskellige gratis p pladser, så det skulde være muligt at parkere meget tæt på værelset.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 7. august 2023

Dejlig oplevelse hele vejen igennem. Super flot og ligefrem helt fra booking hjælp fra Peter til ophold og morgenmad. Hotellet er value for money. Tak og på gensyn fra en golfspiller og dennes søn som helt sikkert siger på gensyn.

Dato for ophold: august 2023
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Service
Tak, 926ole
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Ole Bach, Ejer hos Best Western Palads Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 9. august 2023

Mange tak. Det glæder mig at du har booket direkte hos os og dermed fået alle fordele.
Du er altid velkommen

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 14. juli 2023

Havde booket 2 overnatninger til mig og min familie.
Betalte ved indtjekning... og da vi skal ind til den gang hvor vores værelse lå, kunne vi nærmest ikke komme ind af døren da det indhold fra et skab som stod lige ved indgangen lå ud over hele gulvet!
Efter vi havde maset os igennem, kom vi ind til værelset og blev så forbavset og overraskelset, det lignede absolut som i absolut ikke det værelse vi havde booket...

Så slidt, så urent et hotel værelse har vi aldrig set før...
Værelset var ikke opdateret siden 1980'erne.
Der var pletter på gulvet, beskidt flere steder, tekøkken/køkken var så slidt, der var skimmelsvamp inde i brusekabinen, jeg kunne nærmest ikke få vejret i "soveværelset" og har været et skimmelsvamp helvede igennem før og havde det på samme måde på Hotelværelset som i det hus der var skimmelsvamp i.

Fik ikke taget nogen billeder da vi bare skulle hurtigt ud af det værelse/lejlighed.
Sendte kæresten over at snakke med receptionisten om vi ville have pengene tilbage for vi ville ikke bo på det hotel overhovedet!
Receptionisten var sød og gav os pengene tilbage kontant og virkede helt uforstående over det værelse/lejlighed var så dårligt i stand.
Vil lige påpege at receptionisten var sød og hjalp hele vejen. Det er jo ikke hendes hotel, så hun skal ikke klandres for noget som helst!

Hele hotellet trænger til en kæmpe rengøring og opgradering.
Det er så synd når det har en fantastisk beliggenhed.

Jeg vil selvfølgelig ikke anbefale det her hotel til nogen og vil også kontakt hotels.com hvor vi har booket igennem.

En undskyldning fra hotellets ejer med den ringe oplevelse ville være på sin plads.

Vi kommer helt fra Bornholm og havde en træt 10 årige med og skulle pludselig finde et nyt hotelværelse hurtigt.
Det gjorde vi heldigvis og ville helst have været foruden denne oplevelse her!...

Dato for ophold: juli 2023
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, Maria A
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Ole Bach, Ejer hos Best Western Palads Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 17. juli 2023

Tak for din anmeldelse. Jeg beklager at du ikke fik den oplevelse, som du forventede. Palads hotel består af flere bygninger. Nogle er nye og nogle har vi bevist holdt i gammel stil. Der er altså frit valg. Desværre ville du jo ikke se de nye værelser og derfor fik du alle pengene retur. Vi har netop bedt vores rengøringsfirma om at kontrollerer samtlige værelser for om de lever op til forventet rengøringsstandard.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 16. marts 2023 fra mobile enheder

Ophold 2 overnatninger i stor værelse, næsten som en lille lejlighed ( nr. 255) med minibar, kaffemaskine osv. spabad og sauna, kæmpe badeværelse, der manglede intet, alt var rent og super dejlig seng.
Morgenmad manglede heller noget, så alt i alt kan hotellet varmt anbefales. 😄

Værelsestip: Gode gratis p. Pladser.
Dato for ophold: marts 2023
Rejsetype: Rejste som par
Tak, ahgrau
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Ole Bach, Ejer hos Best Western Palads Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 7. juli 2023
Google Oversæt

Mange tak

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser