Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for dit ophold
Fastlås den laveste pris fra disse websites
Expedia.com140 US$
Priceline140 US$
Hotels.com140 US$
Travelocity140 US$
Orbitz.com140 US$
Agoda.com140 US$
Vis 14 tilbud
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (217)
Filtrer anmeldelser
217 resultater
Medlemsvurdering
52
84
48
22
11
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
52
84
48
22
11
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
8-13 af 217 anmeldelser
Anmeldt d. 18. august 2020

Vi boede 2 nætter i juli 2020 på Palads Hotel. VI boede i annekset på den anden side af gaden. Værelset var stort, men gammeldags indrettet. Dårligt lugt på badeværelset. Ingen elevator. Udsmykningen på værelset bestod af bryllupsfoto af europas kongelige. Virkelig kitch! Men store vinduer og godt med lys. God morgenmad og et par gode gæve, bramfri, jyske værtinder, der forstod at lokke en bid mere ned. Gratis parkering på hotellet.

Dato for ophold: juli 2020
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
2  Tak, Dendigitaleforbruger
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Ole Bach, Ejer hos Best Western Palads Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 7. oktober 2020

Jeg vil være taknmmelig, hvis du vil meddele dit værelses nummer så jeg kan gøre noget ved lugten.Palads hotel består af flere bygninger. Nogle har elevator og nogle ligger i gade niveau og en enkelt har ikke elevator. Hvis du gør opmærksom på dit ønske kan du altid få værelse i en bygning med elevator

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 29. juli 2020

8,0Meget godtIndtjekning 21. jul. 2020
Lækker morgenmad-rimeligt værelse-god beliggenhed.
Lækker morgenmad - rimeligt værelse. Ligger perfekt i Viborg. Overordentlig venligt personale. 3/4 - sengen var ikke lige sagen. Der lugtede lidt indelukket på gang og værelse, men det var rent og ordentligt. Morgenmadsbuffeten var lige som man kunne ønske sig. perfekt. Med venlig hilsen Jan Hotels.com-bekræftelsesnummer 9196332898798
Jan
Rejse på 2 nætter
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse

Svar fra Ole Bach
Tak for din anmeldelse.Vi har masser af værelser med dobbeltseng. Hvis dette ønskes, så skal du bare sige det vved indtjekning. Desværre kan jeg ikke finde dit værelsesnummer ud fra bekræftelsesnummeret. Hvis du vil meddele dit værelsesnummer vil jeg straks undersøge hvad, det er der lugter

Gensvar fra Jan: I må selv kunne se i jeres system, hvilket værelse vi boede på. Det er vel det samme, som andre har bemærket lugtgener fra (vær. 126 mener jeg). Der stod to enkeltsenge på vores bekræftelse. Vi forventede dette eller en dobbeltseng i et dobbeltværelse. Dit personale var til gengæld professionelle.
Mvh
Jan Hansen

Dato for ophold: juli 2020
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Service
Tak, jvhansen1
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 16. juli 2020

Vi havde bestilt et businessværelse, som ligger på den anden side af det oprindelige hotel. Stort område med diverse anneks. Selve værelset rent og pænt. Fornuftig størrelse og gode senge, som kunne splittes. Stort badeværelse med sauna. Desuden er der et lille tekøkken. Der er gode parkeringsmuligheder og WIFI var gratis og hurtigt. Fantastisk service i receptionen.

Dato for ophold: juli 2020
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Service
2  Tak, PEPcph
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Ole Bach, Ejer hos Best Western Palads Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 7. oktober 2020
Google Oversæt

mange tak

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 30. september 2019

Hotellet ligger perfekt i Midtbyen, og har en rigtig hyggelig atmosfære. Vi var 25 gæster, og boede i en fløj lige overfor hotellet. Her var gratis parkering lige uden for vor indgang.
Hotellet har som vi forstod over 100 værelser, og i vores afdeling havde alle værelser bl.a. Sauna, og the køkken mm. God plads over alt. Vi overnattede 2 nætter, og morgenmaden dækkede alt hvda man kunne ønske. Efter en Generalforsamling fik vi en god middag, og betjeningen var helt i top, selv om pladsen var trang, grundet et andet og større selskab. Vi kan klart anbefale hotellet.

Dato for ophold: september 2019
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
2  Tak, Karl Aage M
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Ole B, Direktør hos Best Western Palads Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 2. oktober 2019
Google Oversæt

Mange tak.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 3. september 2019

Jeg kommer selv fra en provinsby, og der er man ærlig nok til at sætte værelsespris i forhold til standarden. Vi boede to nætter på Palads i forbindelse med en familiefest. Der var kun en såkaldt suite tilbage, og bevares der var mange kvadratmeter, men værelsesstandarden var fra 1980'erne. Det er "Stjernernes Hotel" og man bryster sig af at Ghita Nørby plejer at bo der. Ja, men det ligger også centralt, men det trænger til en grundig renovering hvis man skal forlange den pris per overnatning. Gamle møbler, gamle tæpper, morgenmad uspændende. Vi har boet på mange hoteller over hele verden, også i danske provinsbyer, men her vender vi ikke tilbage.

Dato for ophold: august 2019
Tak, Klaus B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Ole B, Direktør hos Best Western Palads Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 5. september 2019

Tak for din anmeldelse.
Vi glæder os over at du kan lide vores centrale beliggenhed midt i Viborgs centrum. og at du værdsætter vore meget store værelser. Stil og smag er jo forskellig, men vi bestræber os på at holde en klasisk stil, som vi tror at mange værdsætter

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser