Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for dit ophold
Fastlås den laveste pris fra disse websites
Booking.com
138 US$
Se tilbud
Expedia.com138 US$
Hotels.com138 US$
Priceline138 US$
Travelocity138 US$
Orbitz.com138 US$
Agoda.com138 US$
Vis 13 tilbud
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (218)
Filtrer anmeldelser
218 resultater
Medlemsvurdering
52
84
48
22
12
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
52
84
48
22
12
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
12-17 af 218 anmeldelser
Anmeldt d. 30. september 2019

Hotellet ligger perfekt i Midtbyen, og har en rigtig hyggelig atmosfære. Vi var 25 gæster, og boede i en fløj lige overfor hotellet. Her var gratis parkering lige uden for vor indgang.
Hotellet har som vi forstod over 100 værelser, og i vores afdeling havde alle værelser bl.a. Sauna, og the køkken mm. God plads over alt. Vi overnattede 2 nætter, og morgenmaden dækkede alt hvda man kunne ønske. Efter en Generalforsamling fik vi en god middag, og betjeningen var helt i top, selv om pladsen var trang, grundet et andet og større selskab. Vi kan klart anbefale hotellet.

Dato for ophold: september 2019
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
2  Tak, Karl Aage M
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Ole B, Direktør hos Best Western Palads Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 2. oktober 2019
Google Oversæt

Mange tak.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 3. september 2019

Jeg kommer selv fra en provinsby, og der er man ærlig nok til at sætte værelsespris i forhold til standarden. Vi boede to nætter på Palads i forbindelse med en familiefest. Der var kun en såkaldt suite tilbage, og bevares der var mange kvadratmeter, men værelsesstandarden var fra 1980'erne. Det er "Stjernernes Hotel" og man bryster sig af at Ghita Nørby plejer at bo der. Ja, men det ligger også centralt, men det trænger til en grundig renovering hvis man skal forlange den pris per overnatning. Gamle møbler, gamle tæpper, morgenmad uspændende. Vi har boet på mange hoteller over hele verden, også i danske provinsbyer, men her vender vi ikke tilbage.

Dato for ophold: august 2019
Tak, Klaus B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Ole B, Direktør hos Best Western Palads Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 5. september 2019

Tak for din anmeldelse.
Vi glæder os over at du kan lide vores centrale beliggenhed midt i Viborgs centrum. og at du værdsætter vore meget store værelser. Stil og smag er jo forskellig, men vi bestræber os på at holde en klasisk stil, som vi tror at mange værdsætter

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 13. august 2019 fra mobile enheder

Super hyggeligt hotel, meget venligt personale.. værelser er af fin standard.
Morgenmaden indeholder alt hvad hjertet begærer.. hotellet ligger super centralt. I hjertet af Viborg. Gode parkeringsmuligheder..

Dato for ophold: august 2019
Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
1  Tak, ZuluteamDK
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Ole B, Direktør hos Best Western Palads Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 15. august 2019
Google Oversæt

Mange tak

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 6. august 2019

Vi spiste på Palads fredag den 2. august og fik en meget lækker wienerschnitzel og mørbrad. Begge veltillavet og med dejlig tilbehør. God betjening.

Det var dejligt at vi kunne sidde ude i det gode vejr.

Dato for ophold: august 2019
Rejsetype: Rejste som par
Tak, Bode J
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Ole B, Direktør hos Best Western Palads Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 8. august 2019
Google Oversæt

Mange tak

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 27. juni 2019 fra mobile enheder

ligger Palads Hotel. Lige op af gågaderne. Stort plus. Og stort plus, at der er tilkoblet parkeringspladser til hotellets bygninger, da jeg ellers ikke ville ane hvor jeg skulle parkere i byen.
Vi boede i en Royal Suite. Først i den ene, men den var ikke helt klargjort, så vi fik straks deres anden RS. Super god og hurtig service.
Det føltes ikke meget som en ‘suite’. Det føltes mere som en almindelig lejlighed - blot med sauna, dobbelt-spa og ‘himmelseng’.
Der var opholdsstue med TV, sofaer og spisebord, adgang til køkken.
Soveværelset var med TV, ‘himmelseng’ og billeder af den royale familie, noget af den norske vidst nok.
Badeværelse med brusekabine og deri TRE brusere (noget af en oplevelse at tænde alle samtidig), sauna og dobbelt-spa. Man skulle dog sidde lidt kreativt for at kunne være to deri, men det lykkedes da.

Så alt i alt: service og personale helt i top, men værelset var vi nu ikke vildt imponerede af, deraf karakteren. Desuden var der cigaretskodder i hhv. tagrende og på gulvet på trappeopsatsen, som om rengøringen lige var sprunget over der.

Dato for ophold: juni 2019
Rejsetype: Rejste som par
Tak, Martinhasfeldt
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser