Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“hurtig aftensmad”
Anmeldelse af Sunset Boulevard

Sunset Boulevard
nr. 90 af 123 Restauranter i Slagelse
Køkkener: Fastfood
Restaurantoplysninger
Anmeldt 18. april 2019

En aften fandt vi på at prøve hvad de kunne tilbyde af sunde menuer. Vi valgte deres Sunset boulevard sandwich. Den var rigtig god.

Dato for besøg: april 2019
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Torben P
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldelser (13)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

4-8 af 13 anmeldelser

Anmeldt 27. oktober 2018

Efter at pigerne havde shoppet havde jeg valgt et et centralt sted i Slagelse for at få en mindre lunch. Vi valgte burgere som var tilberedt af friske råvarer.

Dato for besøg: oktober 2018
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Torben P
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt 3. april 2018 fra mobile enheder

Maden er jo udemærket men lidt i den høje ende af prisskalaen for junkfood.
Syntes det er synd at salget er sandwich er begrænset og bygselv sandwich som der var i starten, er væk.
Savner man kan komme og få lavet en lækker sandwich som i starten og ikke alle de burgere og chili cheese tops

Dato for besøg: april 2018
Tak, cwclausen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt 26. maj 2016

Generelt pæn kvalitetsniveau, hurtig betjening og god mad. Det er godt hvis man lige skal have en sandwich med hjem eller har lyst til noget hurtigt og sundt.

Dato for besøg: marts 2016
Tak, jacobn762
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt 14. oktober 2015 fra mobile enheder

Fik et hurtigt måltid på vej hjem efter en lang dag. En kyllingeburger og en mexikansk hamburger. Begge på en lækker bolle med god smag, brødet næsten bedre end fyldet og de tilhørende chips. Dog et godt og velsmagende alternativ til Burger King og Mc Donald som begge ligger lige ved siden af.

A grwat well tasting alternative to regular fast food/a burger meal.

Dato for besøg: oktober 2015
Tak, Mettenel
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.

Rejsende, der kiggede på Sunset Boulevard, kiggede også på

Stillinge Strand, Slagelse
 

Har du været i Sunset Boulevard? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering
Indtægter påvirker de oplevelser, der er fremhævede på denne side, få flere oplysninger.