Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
Morten_Hygum
Skive, Danmark

Ikke den service jeg forventede

2,0 ud af 5 boblerAnmeldt 12. dec. 2023
Mandag morgen bad jeg om ekstra rengøring, da der lå lange sorte hår på mit badeværelse. Tirsdag morgen gjorde jeg det samme. Her tirsdag aften er der stadig ikke sket en udbedring.
Der var bestilt indkvartering, så kunne de godt have skruet op for temperaturen på forhånd, så der ikke var 18 grader på værelset.
Der er en fin kaffemaskine på værelset; Den virker ikke...
Til morgenmaden tirsdag måtte jeg både bede om bestik, som kun var lagt ud på nogle borde og om glas. Jeg opfatter det, som om tingene kun bliver gjort halvt.
Vær forberedt på at der er meget lydt.

Positivt: Morgenmad er god og wi-fi virker.
Dato for ophold: december 2023
Værelsestip: Sørg for at følg op på rengøring
Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
3,0 ud af 5 boblerVærdi
4,0 ud af 5 boblerSted
1,0 ud af 5 boblerService
Problemer med denne anmeldelse?
Hoteller i nærheden
    1.411 kr.
    11.0 km fra Vilcon Hotel & Konferencegaard
    Vis flere hoteller i Slagelse
    Anmeldt d. 29. august 2023

Vi holdte vores bryllup hos Vilcon i Juli 2023, og det gik pragtfuldt! Servicen var fantastisk, og vi følte os utrolig godt behandlet under forberedelserne, fest og morgen efter! De havde så meget styr på det, at vi havde ro i maverne.

Vores gæster har rost både faciliteterne og personalet til skyrerne.

Dato for ophold: juli 2023
    • Rejsetype: Rejste som par
    Tak, Mathias Quist L
    Anmeldt d. 17. august 2023 fra mobile enheder

Vi holdt et festarrangement for 48 mennesker med aktiviteter lørdag eftermiddag, en virkelig excellent middag, overnatning og lækker morgenmad. Super sødt personale, og der var ingen sluttid for festen lørdag - personalet blev, så længe festen varede.

Der var styr på alting, og vi fik hjælp til at planlægge en skattejagt og andre aktiviteter. Kan virkelig anbefale stedet.

Dato for ophold: august 2023
    Rejsetype: Rejste med venner
    Tak, ETM2013
    Anmeldt d. 23. november 2021

Endnu en gang holdt vi personale arrangement i Kirstines hus. Et skønt hus som vi har helt for os selv. Passer fint da vi er nogle Krudtugler og Festaber som gir den gas.
    Hold op hvor er der kun ros til alle medarbejdere. Super service fra alle. Lækker mad og drikke. Alt til MEGET rimelige priser.Vi kommer til at afholde ALLE fremtidige fester for vores personale hos Vilkon.
    Alt kan lade sig gøre. Endda natmad som vi havde glemt at bestille.

Dato for ophold: november 2021
    • Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
      • Værelser
    Tak, V7629YOninag
    Anmeldt d. 11. august 2021

ved ikke hvor jeg skal begynde. skulle være her 4 dage... fik hytte 82 - ha ikke pæne sko på. hytte ok, men rengøring efter 1 dag eller ny kaffe ect no go. morgenmad, delvis ok men vil forvent ikke meget. mad ???? madag kulotte, onsdag kulotte ?? dårlig mad og kan godt forstå der ingen kunder er - sød pige ser ikke undskyld fattede noget.... Ikke et sted jeg kommer i gen eller sender kunder til fremover... bøhland og fyldt m baltic pipeline folk dvs håndværkere og en del liv aften / nat uden for !!

Dato for ophold: august 2021
    • Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
      • Værelser
    Tak, Sec6000
    Anmeldt d. 2. august 2021

Sluttede "kunstdage i Pinsen" af med "dining week" på stedet. Fik en lækker 3-rettes
    menu med gode vine. Servicen er god med kompetent personale. En rigtig god oplevelse. Det eneste minus er den kedelige udsigt, fra restauranten lige ud på p-pladsen. Når man er på landet, vil man da gerne kunne skue lidt videre!

Dato for ophold: maj 2021
      • Renlighed