Lørdag d. 12/9-2020 holdte vi bryllup hos Vilcon. Et fuldstændigt fantastisk sted.
Kommunikation var i særklasse fra dag 1. Super sødt, hjælpsomt og imødekommende personale. En enorm fleksibilitet og hvor der løbes ekstra langt for deres gæster. Et sted hvor de kan få alt til at lade sig gøre. Fuld transparenthed i priser og aftaler. Fantastisk mad med lokale økologiske råvare. Gode vine (i alle prisklasser), stort sortiment af special øl fra lokalt bryggeri, ydermere den spiritus de benytter i deres drinks er af høj kvalitet.
Vi holdte fest for ca 75 personer i den store sal, og havde en fantastisk hyggelig middag og fremragende fest. Der er en rigtig god akustik (man kan snakke på tværs af sit bord uden at råbe) og Vilcon ved hvordan det skal indrettes for at det bliver hyggeligt, samtidig med at være et sted hvor man kan feste.
Pæne værelser og dejlige suiter. Rengøringen er i top. Værelserne ligger tæt på den store sal, men trods dette kan man ikke høre festen på værelserne.
Vilcon Hotel & Konferencegaard er et sted der er svært at vise på billeder. Det skal opleves!
Vi vil give Vilcon Hotel & Konferrencegaard et kæmpe tak for at gøre vores dag til noget helt specielt og give dem vores varmeste anbefalinger.