Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ærgerlig oplevelse i sommerlandet”
Anmeldelse af Trattoria da Vincenzo

Trattoria da Vincenzo
nr. 98 af 115 Restauranter i Slagelse
Prisklasse: 19 US$ - 38 US$
Køkkener: Italiensk
Spisemuligheder: Udendørsservering, Reservationer
Restaurantoplysninger
Spisemuligheder: Udendørsservering, Reservationer
Anmeldt 18. juni 2022 fra mobile enheder

Uanstændig lang ventetid og endelig ankom maden . Lunken pizza med meget sparsom topping. Elendigt … og da jeg gav min feedback blev jeg mødt med både modkritik og forsvar. Kan ikke på nogen måde anbefale stedet

Dato for besøg: juni 2022
Tak, lises931
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (66)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

4-8 af 66 anmeldelser

Anmeldt 15. juni 2022 fra mobile enheder

Et besøg værd, kommer igen en anden dag. Sød personale, gode kolde fadøl og lækre pizzaer. Ægte italiensk.

Dato for besøg: juni 2022
Tak, Casper R
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt 13. juni 2022 fra mobile enheder

Bestillingen måtte byttes da der ikke var kommet pepperoni på
Stor pizza meget lidt fyld
For dyrt i forhold til det leverede

Ejer var uforstående overfor kritikken og udtalte at jeg måtte købe min pizza et andet sted hvis jeg ønsket mere fyld

Dato for besøg: juni 2022
1  Tak, jannieh526
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt 11. juni 2022

Vi er en familie på 3, maden var skuffende (især nummer 39, de siger den har oksekød, men det er meget små stykker dækket af olie)
Det kostede også meget for hvad man fik, og deres pizzaer var for tynde. Følte også der manglede lidt ost.

Dato for besøg: juni 2022
Tak, 22Jaslo
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt 10. juni 2022

Efter den vanskelige periode med en anden køkkenchef er Vincenzo nu heldigvis tilbage i køkkenet - og hvilket løft :o)

Vi besøgte restauranten for første gang efter køkkenchefskiftet, og det var en MEGET POSITIV oplevelse - vi glæder os allerede til vores næste besøg

Dato for besøg: juni 2022
Tak, 862jytteb
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.

Rejsende, der kiggede på Trattoria da Vincenzo, kiggede også på

Stillinge Strand, Slagelse
Slagelse, Vestsjælland
 

Har du været i Trattoria da Vincenzo? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering
Indtægter påvirker de oplevelser, der er fremhævede på denne side, få flere oplysninger.