Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dårligt medarbejdere”
Anmeldelse af Paradiso Kebab

Intet tilgængeligt billede
Har du et billede?
Tilføj det.
Paradiso Kebab
nr. 77 af 123 Restauranter i Slagelse
Prisklasse: 30 kr. - 160 kr.
Beskrivelse: Paradiso Kebab har byens bedste kebab - i vores store åbne kokken bliver kodet skåret af de store kebabspid efter hver enkel bestilling. Paradiso åbnede i Slagelse i 2007 og har et spaendende menukort med laekre retter fra stenovnen - vaelg mellem gode burgere, laekre pizzaer, pizzasandwich, husets specialiteter og meget meget mere
Restaurantoplysninger
Beskrivelse: Paradiso Kebab har byens bedste kebab - i vores store åbne kokken bliver kodet skåret af de store kebabspid efter hver enkel bestilling. Paradiso åbnede i Slagelse i 2007 og har et spaendende menukort med laekre retter fra stenovnen - vaelg mellem gode burgere, laekre pizzaer, pizzasandwich, husets specialiteter og meget meget mere
Anmeldt 30. marts 2021

Denne pizzería har den dårligste medarbejdere
De snyde og lyve for meget. De lyve om prisen og tilbud på hjemmesiden.
Anbefale ikke.

Dato for besøg: marts 2021
Tak, AymanTinawi
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldelser (8)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

2-6 af 8 anmeldelser

Anmeldt 3. oktober 2020 fra mobile enheder

Det er som om ALLE regler ikke er til stede...
Skilte i vindue bevares... men folk vader bare ind fra gaden uden mundbind står over disken og nærmest spytter i maden der tilberedes UDEN der fra de ansattes side nævnes noget om regelsættet. 16 ud af 24 uden mundbind dette burde mildest talt give en bøde ... desværre for stedet er godt mad mæssigt men sikke en holdning både af kunderne OG ISÆR af de ansatte.

Dato for besøg: oktober 2020
Tak, SbcSlagelseDK
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt 1. august 2020

Jeg har som madelsker efterhånden besøgt mange pizzarestauranter, men Paradiso er i mine øjne helt unik hvad smag og service angår. Som bestilling er maden altid varm ved ankomst og der er ikke sparret på ingredienserne, som er friske og smagsfulde. Og så er medarbejderne altid høflige. De laver uden tvivl Slagelses bedste pizzaer, og jeg er især glad for deres kebabpizza samt Hawai- pizza.

Dato for besøg: august 2020
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, 5tommis
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt 17. august 2019

Har altid kommet hos paradiso men idag brokkede medarbejderen over at man ville have syltet chili i sin kebab. Jeg har altid fået det med i min kebab take away men han sagde at det var mer arbejde osv. Det er ikke iorden at behandle sine kunder sådan. De. Andre er altid flinke og imødekommende men ham her burde ikke arbejde der. Så boykot for dårlig service

Dato for besøg: august 2019
Tak, Anthony Quang L
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt 10. marts 2019

Min kone og jeg trængte til lidt hurtig og lækker mad. Hun bestilte en kartoffel med kebab. Bort fra at kartoflen var enorm stor, og derfor meget melet og uden smag. Kebab var ok. Jeg bestilte en bacon burger, men uden bacon man bruger ikke gris, så der kom et par strimler på fra en kalkun. Den bør jeg fik i den tørre bolle var total uden smag et gråt flag og tørt stykke frysetørret kød. Det er uden sammenligning den mest smagsløse burger jeg nogensinde har fået. Et glas vin var ikke at købe. Man burde ikke blande religion ind over dansk madkultur. Så skulle man hellere slå sig ned som cykelmekaniker.

Niels jepsen

Dato for besøg: marts 2019
    • Værdi
    • Service
    • Mad
2  Tak, Niels F
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.

Rejsende, der kiggede på Paradiso Kebab, kiggede også på

Stillinge Strand, Slagelse
 

Har du været i Paradiso Kebab? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering
Indtægter påvirker de oplevelser, der er fremhævede på denne side, få flere oplysninger.