“Rigtig fin frokostbøf”

Spisemuligheder: Reservationer
Restaurantoplysninger
Spisemuligheder: Reservationer
Anmeldt 20. september 2022

Jeg bestilte 150 g oksemørbrad til 139 kr., og den var lækker og mør. Helt ok pebersovs og grøntsager til. Man kunne iøvrigt tilkøbe en fint lille salatbord til en vistnok 30-40 kr. Jeg synes det var good value for money, og vældig sød og opmærksom betjening.

Dato for besøg: september 2022
Tak, joenb613
Sprog
  • Flere sprog

Anmeldt 12. august 2022 fra mobile enheder

Saucen var god (bearnaise), men så er alt det gode også sagt... Harske grøntsager (garniture), kød der ikke havde 289,- kroner pr ret kvalitet (langt fra) og kartoffelmosen var ikke saltet eller smagt til. Derudover flad cola uden brus, en ventilator der ikke virkede i den side vi fik anvist, en tom fatning på toilettet, en sæbebeholder der ikke var sæbe i, der stod istedet en billig sæbe på vasken, intet sprit hverken ved salatbar eller toilet eller bordene eller indgangen. Alt I alt var det en discount restaurant, der solgte maden ALT for dyrt. Lyt til et godt råd og vælg en anden restaraunt i Slagelse evt. Rib House eller Meatery.

Dato for besøg: august 2022
Tak, SbcSlagelseDK
Anmeldt 14. januar 2022

Jeg var forleden aften på mig og min mands bryllupsdag, på Ferdinands Bøfhus for at fejre igen i år. Og de har endnu engang toppet smagsoplevelsen! Min mand og jeg bestilte begge husets Ribeye. Min mand og jeg har været på jagt efter Danmarks bedste bøfhus og har igennem de sidste 12 år prøvet mere end 23 forskellige bøfhus i hele Danmark, og denne bøf har uden tvivl været den bedste! Og selvfølgelig var der endnu engang service på højeste plan og en dejlig og hyggelig atmosfære.

Uden tvivl 5 stjerner herfra- Linda og Thomas

Dato for besøg: januar 2022
Tak, Linda A
Anmeldt 25. november 2021

Falsk reklamation og brændte bøffer

I går var min kæreste og jeg så heldig at min kærestes fætter på 14 ville byde os på noget mad, vi anbefalede Ferdinans Bøfhus i Slagelse da vi tidligere har været MEGET tilfredse med mad og service...

Den oplevelse vi fik i går var en helt anden og faktisk chokerende så vi + vores nærmeste kommer aldrig tilbage igen.

Vi bestiller takeaway fra deres menukort på nettet og kommer selv for at hente men da vi møder op passer prisen overhovedet ikke med deres eget menukort, de 109 kr pr burger blev pludselig til 179 kr, jeg gør dem opmærksom på dette og får en dårlig forklaring på sådan er det bare det er altså prisen... Jeg gør dem herefter opmærksom på at de er ved at kræve en 14 årig meget mere end han havde regnet med og at jeg ikke mener at dette er fair når prisen udgår på deres eget menukort på nettet, efter MEGET lang diskussion frem og tilbage anmoder jeg om at de tager kontakt til chefen som så mener at en lille rabat på 60 kr ud af de i alt 210 kr som de havde taget for meget var fair.
Da vi så kommer hjem er maden selvfølgelig blevet kold, bøfferne brændte og meget usmagelige..

Vi kommer hermed ALDRIG tilbage.

Dato for besøg: november 2021
Tak, dani86041
Anmeldt 23. november 2021

Bøffen var ok, men kartoffelmosen var som en pulver kartoffelmos uden nogen smag og champignonsaucen smagte af gongonzola. Selskabet ved siden af syntes også saucen smagte af ost. Alle fik en anden sauce.
For 229 kr har jeg aldrig fået så dårlig en planke bøf.

Dato for besøg: november 2021
Tak, 709katrinek

Rejsende, der kiggede på Ferdinanss Bøfhus Slagelse, kiggede også på

Slagelse, Vestsjælland

Har du været i Ferdinanss Bøfhus Slagelse? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Gør krav på din registrering