Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“En god oplevelse”
Anmeldelse af Cafe Helmuth

Cafe Helmuth
nr. 6 af 39 Restauranter i Skive
Køkkener: Dansk, Bar, Café
Spisemuligheder: Reservationer
Restaurantoplysninger
Spisemuligheder: Reservationer
Anmeldt 9. august 2020 fra mobile enheder

Vi kendte ikke caféen i forvejen, men her vi endte efter en god lang dag på Fur. Sommervarmen var på dit højeste så vi satte os uden for under parasollen. Jeg bestilte en pastaret med tigerrejer og min kone en mexicansk kyllinge burger. Min kone kan ikke tåle gluten og mælk, men serveringen havde fuld styr på deres allergener, uden at skulle spørge i køkkenet, ikke så ofte vi oplevet det, så godt klaret. Begge retter var lækrer og veltillavede. Alt tilberedt lige som det skulle. Serveringen var opmærksomme og var ligeledes ude at spørge om alt var som det skulle være. Kan varmt anbefale caféen

Dato for besøg: august 2020
Tak, Carsten L
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (94)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

3-7 af 94 anmeldelser

Anmeldt 2. august 2020 fra mobile enheder

Super god mad, det er ikke første gang jeg spiser her og bliver heller ikke den sidste. Denne gang fik jeg deres bøf sandwich med hele svineriet og den kan virkelig anbefales.

Dato for besøg: august 2020
Tak, allanboegild
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. februar 2020 fra mobile enheder

Flere besøg, altid tilfreds.
Vi har spist på Cafe Helmut to gange og hentet take away en gang. Hver gang har det levet 100% op til forventningen. Maden er fin og prisen er fornuftig. Hyggelige lokaler og fin betjening

Dato for besøg: februar 2020
Tak, GitteT_13
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. februar 2020 fra mobile enheder

Fin mad som stemmer ok overens med prisen.
Centralt beliggende ved gågaden og ud for torvet/ skøjtebanen.

Dato for besøg: februar 2020
Tak, anders_jensen82
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. januar 2020 fra mobile enheder

Min kone og jeg spiste aftensmad Her sammen med min bror og svigerinde. Maden var rigtig god - og der var rigeligt af den. Service var hurtig og udsigten over skøjtebanen var god. Vi fik øl til og det var gode mærker de serverede.

Dato for besøg: januar 2020
Tak, BennyB649
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Cafe Helmuth, kiggede også på

 

Har du været i Cafe Helmuth? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering