Super fint hotel som ligger perfekt . Fine rene værelser , med rigtig gode senge. Fin smart indretning Fantastisk morgenmad med alt hvad man drømmer om, vi kommer helt sikkert tilbage :-) super sødt personale Mere
- Gratis wi-fi
- Gratis parkering
Vis færre1000 tak - det blev lige pludselig en bedre dag - I kommer igen, det er det bedste vi ved. Tak for det!!
Ok værelse, desværre en del støj fra biler og fodgængerfelt, også med vinduet lukket.
Madrasserne var meget bløde, nok mere tale om slidte fjedre!
Morgenmaden rigtig god, man kunne dog godt ønske sig nogle alm. pandekager istedet for amerikanske pandekager og derudover også en varm leverpostej med bacon og champignoner.
Kære Thomas,
Mange tak for din feedback, det betyder meget du vil tage din tid til at fortælle os om dit ophold!
Der kan desværre godt være støj fra trafikken på værelserne ud mod vejen, ved dit næste besøg finder vi et værelse til dig væk fra trafikken.
Jeg vil tage dine forslag til morgenmaden videre til den ansvarlige, tak!
Håber vi snart kan byde dig velkommen!
Med venlig hilsen
Rikke Pedersen
Receptionist
Vi kommer igen og igen og igen. Altid meget fint på skivehus perfekt morgenmad, værelse, betjening og service. De seneste år er hotellet blevet renoveret og fremtræder så flot. Mange muligheder for mad i nærheden.
Jubii - Tak for den bedste tilbagemelding vi kan få - I kommer igen, TAK for det.
På gensyn og god sommer
Var der i forbindelse med Skive festival og det er et fint hotel med meget venligt personale, grundig rengøring og aircondition på værelserne. Morgenmaden trækker en lille smule ned, det var udemærket men ikke super godt.
Hej Ronnie,
Vi takker for din tid og den din tilbagemelding. Vi Håber at kunne byde velkommen igen.
God sommer.
Imødekommende velkomst og hjælp til parkering. Ok værelse, men generelt lidt slidt og nusset. Morgenmaden var på det jævne, rørægen knap spiselig (færdig produkt hvor det virkede til at der tilsat sukker. Ligeledes var der noget ubestemt misfarvning. Kaffen blev redet af at Lagkagehuset lå knap 100 meter fra hotellets indgang. Alt i alt lidt for lavt bund niveau.
Hej Kennet,
Tak for din tilbagemelding. Jeg er virkelig ked af at du har haft en dårlig oplevelse. Vi tager dette med på næste personalemøde, for det er ikke ok. Vi bestræber os på at alle produkter skal være friske, og prøver at lave små portioner så der bliver fyldt op med nyt hele tiden. Jeg beklager endnu en gang og håber at kunne byde velkommen en anden gang så vi kan bevise, at dette var en fejl.
Dejligt hotel, med god central beliggenhed. Personalet er meget venlige og hjælpsomme. Morgenmaden er god, og der er et godt og varieret udvalg. Der er flere muligheder for spisning indenfor 100 meter.
Hej Carsten
Vi takker for at du har brugt din tid på at skrive og 1000 tak for den flotte bedømmelse, den er vi meget glade for.
Tak og velkommen igen.