Maden var egentlig ok, rent smagsmæssigt. Omend deres rejer og asparges på stjerneskuddet var noget vandede. Vi tog et “bryggerbræt” til deling som appetizer, også kendt som tapas. Her lod variationen og mængden noget tilbage at ønske. Som hovedret var der simpelthen for lidt. Og der kunne godt lige have været to slags pesto, nogle mandler eller bare lidt mere fyld på. Brød kunne der også godt have været mere af, da man skulle sidde og spise rent ‘pålæg’. Betjeningen var under al kritik. Her skal jeg undlade at komme ind på dresscoden, eller mangel på samme, da den trods alt ikke påvirker min bestilling eller smagen af min mad. Men uanset hvad mam spurgte om, kunne man ikke få svar. Attituden var ugidelig og meget præget af øøøh. Til spørgsmålet om hvad sæsonens øl var, lød det at sådan en var der ikke. Men den er i menukortet? Det var hun enig i var dumt. Hun kom så 5 min efter og sagde at det havde de alligevel, men hun kunne ikke sige noget om den. Turisterne ved bordet ved siden af, var vi ligeledes nødt til at guide/hjælpe, fordi det formåede servitricen ikke. Om hun er ny, ved jeg ikke. Og det også fair hvis man er. Men her skreg det mere til himlen, at hun var havnet på forkert hylde og hellere ville have fri. Da vi bestilte bordet i dagene op til, var et bord kl 18 udelukket, for der var fuldt booket. Så vi kunne absolut tidligst komme kl 18.15. Vi landede 18.00, og var villige til at vente. Der var 3 borde i brug. 2 x 2 mands og ét 6-mands. Så 10 mand i hele restauranten, er altså fuldt booket. De har vel plads til 100-150 gæster. Om maden lever op til prisen, synes jeg måske heller ikke. Man kan i al fald gå flere andre steder hen, og få bedre til det samme. Måske også blive betjent af en der gider kunderne. Og hvor de kan klare mere end 10 kunder af gangen. En lørdag aften. Ét toilet og 0 x pissoir til så mange potentielle borde. Det er også i underkanten. Parkeringsforhold: tvivlsomme. Ja 2 stjerner er desværre hvad det kan blive til. Drinken “Bryggeriets Special” er dyr - men til gengæld fremragende.