“Husk at bestille din vegetarburger UDEN bacon!”
Anmeldelse af Bryggeriet Skive

Bryggeriet Skive
nr. 22 af 43 Restauranter i Skive
Restaurantoplysninger
Anmeldt 22. januar 2023

Det er sådan set en rigtig hyggelig restaurant, og betjeningen var bestemt venlig … meeen at jeg i min vegetarburger fandt flere stykker bacon, er ikke i orden! Heldigt nok er jeg ikke vegetar eller muslim, så der skete ikke den store skade på mig, men at man ikke kan stole på, hvad man bestiller, er ikke i orden!

Dato for besøg: januar 2023
Tak, 800gunhilds
Sprog
  • Flere sprog

Anmeldt 17. august 2022 fra mobile enheder

Vi fejrede min søsters fødselsdag, havde bestilt bord udendørs nogle dage i forvejen. Da vi ankom 5-10 minutter før aftalt tid, var bordet ikke klar, personalet fik dog arrangeret det, så vi fik det aftalte bord.
Det begyndte fint med venlig betjening, og vi fik drikkevarer og mad inden for rimelig tid. Maden var ok, stjerneskuddet dog lille.
Efter servering af maden syntes det umuligt at komme i kontakt med en tjener, fx da vi ville bestille mere at drikke. Den ene virkede irriteret over vores henvendelse. I løbet af vores besøg blev vi betjent af 3 forskellige tjenere, der syntes ikke at være én ansvarlig for vores bord.
Da vi havde spist, skete der …….. INTET. Jo, vores service blev fjernet ad et par omgange, når der lige kom en tjener forbi, ligeledes blev menu - og drikkekort, som første venlige tjener havde ladet ligge, fjernet.
NÅ, bum bum….. Det endte med at vi måtte henvende os i baren for at ‘få lov’ til at bestille kaffe og dessert. Der var simpelthen ikke muligt at få kontakt med en tjener fra bordet.
Det er mig ubegribeligt, at der ikke er en interesse for at sælge mad og drikke på en restauration.
Øv.

Dato for besøg: august 2022
1  Tak, dortheo545
Anmeldt 13. juli 2022

Dejlig menu og et behageligt personale. Der var ikke mange mennesker, men det betød også bare at der var en dejlig ro omkring måltidet og det gjorde det hyggeligt.
De reklamerede for en øl de ikke havde endnu, men de havde så mange andre og ventede på at fustagen blev tom, så de kunne få gang i den, så det var ok.

Dato for besøg: juli 2022
    • Mad
Tak, Morten_Hygum
Anmeldt 10. oktober 2021 fra mobile enheder

Maden var egentlig ok, rent smagsmæssigt. Omend deres rejer og asparges på stjerneskuddet var noget vandede. Vi tog et “bryggerbræt” til deling som appetizer, også kendt som tapas. Her lod variationen og mængden noget tilbage at ønske. Som hovedret var der simpelthen for lidt. Og der kunne godt lige have været to slags pesto, nogle mandler eller bare lidt mere fyld på. Brød kunne der også godt have været mere af, da man skulle sidde og spise rent ‘pålæg’. Betjeningen var under al kritik. Her skal jeg undlade at komme ind på dresscoden, eller mangel på samme, da den trods alt ikke påvirker min bestilling eller smagen af min mad. Men uanset hvad mam spurgte om, kunne man ikke få svar. Attituden var ugidelig og meget præget af øøøh. Til spørgsmålet om hvad sæsonens øl var, lød det at sådan en var der ikke. Men den er i menukortet? Det var hun enig i var dumt. Hun kom så 5 min efter og sagde at det havde de alligevel, men hun kunne ikke sige noget om den. Turisterne ved bordet ved siden af, var vi ligeledes nødt til at guide/hjælpe, fordi det formåede servitricen ikke. Om hun er ny, ved jeg ikke. Og det også fair hvis man er. Men her skreg det mere til himlen, at hun var havnet på forkert hylde og hellere ville have fri. Da vi bestilte bordet i dagene op til, var et bord kl 18 udelukket, for der var fuldt booket. Så vi kunne absolut tidligst komme kl 18.15. Vi landede 18.00, og var villige til at vente. Der var 3 borde i brug. 2 x 2 mands og ét 6-mands. Så 10 mand i hele restauranten, er altså fuldt booket. De har vel plads til 100-150 gæster. Om maden lever op til prisen, synes jeg måske heller ikke. Man kan i al fald gå flere andre steder hen, og få bedre til det samme. Måske også blive betjent af en der gider kunderne. Og hvor de kan klare mere end 10 kunder af gangen. En lørdag aften. Ét toilet og 0 x pissoir til så mange potentielle borde. Det er også i underkanten. Parkeringsforhold: tvivlsomme. Ja 2 stjerner er desværre hvad det kan blive til. Drinken “Bryggeriets Special” er dyr - men til gengæld fremragende.

Dato for besøg: oktober 2021
Tak, LateNightsGoodVibes
Anmeldt 28. juli 2021

Over 1 times ventetid på maden. Vi måtte selv gå op og få lov til at bestille mad og drikkevarer. Jeg bestilte en avokadomad, hvor der var en halv skive rugbrød uden smør og VIRKELIG sparet på avokadoen… mine venner og kæreste bestilte burger og tunsandwich hvor de fik kolde burgere og pomfritter. Meget dårlig oplevelse…

Dato for besøg: juli 2021
Tak, camillao647

Rejsende, der kiggede på Bryggeriet Skive, kiggede også på

Har du været i Bryggeriet Skive? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Gør krav på din registrering