Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
Gorgonzola_DK
Holbæk, Danmark

Fremragende på rigtig mange punkter

Anmeldelse af Hotel Strandtangen
5,0 ud af 5 boblerAnmeldt 8. okt. 2023fra mobile enheder
Værelset vi fik var en nyere moderne lejlighed med alle faciliteter til self catering. Udsigt ud over havner og masser af ude-plads til at hygge og slappe af i. Alt nyt, rent og pænt.

Generelt er hotellet fint designet og i super stand, så alt i alt et sted hvor vi med stor glæde ville overnatte igen.

Vi spiste både aftensmad og morgenmad på hotellet, og begge dele var i absolut top klasse.

Vi kan kun give Hotel Strandtangen vores absolut fineste og bedste anbefalinger, og iøvrigt rose et meget smilende og venligt personale.

5 stjerner ud af 5 mulige, og det er helt fortjent.
Dato for ophold: oktober 2023
Rejsetype: Rejste med venner
Problemer med denne anmeldelse?
1.7 km fra Hotel Strandtangen
      550 kr.
        24.6 km fra Hotel Strandtangen
        Vis flere hoteller i Skive
        Anmeldt d. 20. marts 2023

Nogen gange er det de hoteller der ikke ser ud af så meget der er de bedste. Her har vi et top sted med fine værelser beliggende i fantastiske omgivelser. Skov, by og vand meget tæt på. Vi havde en god gåtur langs vandet og i skoven. Morgenmaden er forrygende god kvalitet og dejlig atmosfære i restaurant Ballast. Kan anbefales hvis man kommer til Skive. Der er en rigtig fin selvbetjeningsbar på stedet.

Værelsestip: Der skal bestilles bord i god tid hvis man vil spise i restaurant Ballast på hotellet.
        Dato for ophold: marts 2023
        • Rejsetype: Rejste som par
        Tak, Dansker8
        Anmeldt d. 4. november 2022

Vi havde 2 overnatninger, da vi skulle besøge vores datter på Krabbesholm Højskole, som ligger lige overfor hotellet. Godt hotel med god service og dejlig mad i restauranten. 2 min gang for nok den bedste restaurant i Skive.
        Allergivenlige, rene værelser uden hylder og skuffer.

Dato for ophold: september 2022
          • Værelser
        Tak, ninad26
        Anmeldt d. 26. juli 2022 fra mobile enheder

Super dejligt ophold, alt var iorden.
        Pænt og rent alle steder, og rigtig fede omgivelser, vi fik morgenmad på restaura ten, det var også super fint.
        Personalet var super hjælpsomt, de nærmest bad om at få lov at hjælpe os med at få et godt ophold.
        Tak for et dejligt ophold, vi kommer helt sikkert igen.

Dato for ophold: juli 2022
        Rejsetype: Rejste med familie
        Tak, TSkifter
        Anmeldt d. 24. juni 2022

Lige kommet hjem fra 3 dejlige dage på Strandtangen. Vi boede i lejlighed med flot udsigt udover lystbådehavnen.lejligheden er flot indrettet med dejlig terrasse. Morgenmaden er fin der manglede ikke noget, og personalet var søde og imødekommende. Vi kan helt klart anbefale Strantangen. Et lille tip til spisested det italienske spisehus i Skive, et dejligt spisested med sødt personale.

Dato for ophold: juni 2022
          • Renlighed
        Tak, Bent B
        Anmeldt d. 22. maj 2022

Vi var 4 par der skulle overnatte grundet fest i nærområdet, fint rent værelse og hyggelige omgivelser lige ned til lystbådehavn og super morgenmad rigeligt at vælge imellem, specielt vil vi nævne receptionisten hun var meget venlig og man følte sig virkelig velkommen, vi kommer garanteret igen en anden gang
        PS vi har tidligere spist i restauranten og det var også en god oplevelser

Dato for ophold: maj 2022
        Rejsetype: Rejste med familie