Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (101)
Filtrer anmeldelser
101 resultater
Medlemsvurdering
67
26
8
0
0
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
67
26
8
0
0
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
3-8 af 101 anmeldelser
Anmeldt d. 4. februar 2020

Super sødt og imødekommende personale! Lækker mad og pæne store værelser. Udsigten til vandet er fantastisk dejlig og kan kun tænke mig til at give det et besøg i sommer halvåret og kigge ud over vandet.

Dato for ophold: februar 2020
Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
Tak, 662lear
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 26. august 2018 fra mobile enheder

Vi har de sidste 7 år kommet regelmæssigt i Skive for at besøge familie.
Hver gang bor vi på Strandtangen og vi føler os i den grad hjemme.
Fantastisk beliggenhed og omgivelser, dejligt hotel og altid venligt og imødekommende personale.
Ren luksus, som vi nyder og sætter pris på hver gang.

Dato for ophold: juli 2018
Rejsetype: Rejste som par
Tak, 878anetter
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 9. august 2018

Super fin oplevelse. Dejlige senge, meget serviceminded personale. Intet at sætte en finger på. Gode muligheder for vandsport - herunder windsurfing paddle-board.

Det er i hvert fald ikke sidste gang jeg besøger Hotel Strandtangen.

Dato for ophold: august 2018
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Søvnkvalitet
    • Renlighed
    • Service
Tak, Sebastian L
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 7. august 2018

Optimal for aktivitets-ferie for min familie....paddle-board, windsurf, sejlsport på fjorden, MTB og løb.... og hver gang den gode service.
Sublime faciliteter og den bedste beliggenhed ved Limfjorden!

Dato for ophold: august 2018
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Søvnkvalitet
    • Renlighed
    • Service
Tak, Ulrik L
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 30. juli 2018

Virkelig god beliggenhed lige ved lystbådehavnen. Vi blev mødt af venligt og imødekommende personale, fik et dejligt værelse med udsigt over vandet.
Skønt værelse med gode senge.
2 km. ind til centrum, skov lige bag hotellet og badestrand 100 m væk.

Dato for ophold: juli 2018
Rejsetype: Rejste som par
Tak, NetteEl
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser